Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

A Caterpillar okostelefonok roppant strapabíróak

Régebben a mobiltelefonok nagyon különbözőek voltak. Sokszor csak az alapján választottunk, hogy éppen mi tetszett, mi volt a szebb. 

Ma a telefonok nagyon hasonlítanak egymásra, egy nagy képernyőből állnak, amelynek egész felületén érintésérzékelők sokasága található, és mint ilyen eléggé sérülékeny. A Caterpillar okostelefonok azonban rácáfolnak erre a sérülékenységre. Nem mindenki dolgozik olyan munkakörben, ahol egész nap tisztaság van, nyugalom és csend, és ücsörög egy irodában.

Talán te is épp azok közé tartozol, akiknek munkájukból fakadóan sokat kell mozogniuk, így a Caterpillar okostelefonok neked is ideálisak lehetnek. Előfordult már, hogy telefonod munka közben kiesett a zsebedből, és kijelzője pókhálómintát kapott? Ez sajnos néha elkerülhetetlen bárkinél, de az ipari dolgozók ennek sokkal inkább ki vannak téve. Az építkezésen, raktárban, gépekkel munkálkodó emberekkel azonban gyakrabban megeshet, így a Caterpillar okostelefonokat igazából nekik találták ki, és ha itt vagy, akkor ebbe a csoportba Te is beletartozol.

A pókhálós kijelző nem túl vonzó, igénytelenséget közvetít, pedig elég ehhez csak egy rossz mozdulat. A Caterpillar okostelefonok előlapja is és hátlapja is nagyon ellenálló a külső hatásokkal szemben. Belsejébe nem jut be a por, sem a nedvesség. Ezzel együtt természetesen nem lehet olyan finom, vékony, mint némely mai eszköz, mégis csúcskategóriás készülékként tartják számon. A Caterpillar okostelefonok ugyanis teljesítményben semmivel nem maradnak le a legújabb telók mögött.