Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

A dual SIM okostelefon világra jövetele

A dual SIM okostelefon megszületéséhez egy hosszú folyamat, s az azzal együtt járó, növekvő igény járult hozzá. Az igény viszonylag hamar jelentkezett, hiszen egyre többen használtak egymás mellett legalább kettő, de ritka esetekben három készüléket. Ez hosszú távon számtalan kényelmetlenséget okozott, semmilyen szempontból nem volt praktikus. 

A két készülék kétszer annyi gondot jelentett, akár a töltés oldaláról nézve, akár a karbantartásukat figyelembe véve, arról nem is beszélve, hogyha egyszerre csörögtek, akkor lehetetlenség volt gyorsan, egyszerűen kezelni a befutó hívásokat. A gyártók kezdték felfedezni a dual SIM okostelefonokban rejlő perspektívát. Észrevették a piaci rést, mely szinte könyörgött egy kompakt, hordozható, egyszerűen kezelhető alternatíváért. A két kártyával létezők, ugyanis nem tudták igazán őszintén élvezni a fejlődés ezen rohamléptékű haladását, hiszen számukra nem létezett optimális megoldás.

Két darab okostelefonnal mit kezdjen az ember – tették fel magukban a jogos kérdést. Egyre fontosabbá vált a 3G, 4G, a folyamatos online jelenlét, s lassacskán pálcát kellett volna törniük a két SIM között. A gyártók ezen a ponton, néhány évvel ezelőtt megugrották a lécet, és kidobták az első dual SIM okostelefont.  Hirtelen az internet, a telefonálás, a munkahelyi, otthoni elérés egy mobilban összpontosult. Nem kellett a táskában kotorászni a harmadik telefont keresve, nem kellett a továbbiakban egyiket tölteni a másik után, s nem kellett két képernyőt figyelni nap, mint nap, regisztrálva vajon melyikre fut be hívás, vagy üzenet.

A dual SIM okostelefon egy kézbe csoportosított minden megkeresést, minden lényeges elemet úgy, hogy a modern technológia összes vívmánya is terítékre került. Röviden ez a dual SIM okostelefon története, amit nyugodtan hívhatunk siker sztorinak is, hiszen az első pillanattól fogva, a megnövekedett igénynek köszönhetően keresetté vált ez az innováció. Ha Önben is vannak még kérdések a használatot, alkalmazást illetően, akkor lentebb azokra is megtalálja a választ.

Tartalomhoz tartozó címkék: dual SIM okostelefon okostelefon