Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

A Huawei telefonok népszerűségének titka

A Huawei a világ egyik vezető kínai információs és technológiai óriásvállalata, mely távközlési rendszerek kiépítésével, illetve különféle kommunikációs eszközök gyártásával foglalkozik. 

A Huawei ma már több mint 170 országban képviselteti magát, illetve ez a cég a világ egyik legnagyobb okostelefon gyártója is. A cég 2009-ben robbant be az okostelefon piacra, s 2016-ra már több mint 139 millió okostelefont gyártott a nagyközönségnek. A Huawei telefonok közt egyaránt találhatóak alacsony, közepes és prémium árkategóriás modellek is, így nem meglepő, ha rengetegen teszik le voksukat e készülékek mellett.

A Huawei telefonok közül a G sorozatban megfizethető áron beszerezhető minőségi okostelefonokat találunk, melyek full HD felbontású, 5,5 colos kijelzője, Snapdragon processzorja és 3 GB RAM-ja gördülékeny és gyors felhasználói élményt eredményez. A Honor szériába tartozó Huawei telefonokat is rengetegen választják, hiszen számos jó minőségű, megfizethető modell található ebben a sorozatban. Így nem meglepő, ha 2015 első féléve alatt több mint 20 millió példányt sikerült értékesítenie ebből a Huawei telefon szériából a vállalatnak. A Mate szériában már főként közepes és magas árfekvésű Huawei telefonok találhatóak, melyek az 5.5-6 colos AMOLED képernyővel fantasztikusan szép és éles képet biztosítanak, továbbá az ergonomikus kialakításnak köszönhetően igen kényelmes és praktikus felhasználói élményt nyújtanak.

A P Smart szériában található Huawei telefonok a 4GB RAM-nak, illetve a 64 GB ROM-nak köszönhetően megfelelő tárhelyet biztosítanak ahhoz, hogy a 1080x2160px felbontású képernyővel és a 13 MP-es kamerával éles képeket és videókat lehessen készíteni, tárolni és persze nézegetni is. A P széria készülékei a 16 millió színt megjelenítő LCD képernyő segítségével fantasztikus felhasználói élményt nyújtanak azoknak, akik sokat használják a magas felbontású kamerákat, emiatt rengetegen választják ezeket a gyors és praktikusan kialakított Huawei telefonokat. Az Y szériában pedig igen alacsony árfekvésű, alapvető funkciókkal ellátott könnyen használható Huawei telefonok találhatóak, melyek tökéletes választás azoknak, akik egy megbízható és megfelelő felhasználói élményt nyújtó készüléket keresnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Huawei telefonok olcsón Huawei telefonok