Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

A legjobb Caterpillar okostelefonok a Prémium-Mobil-nál!

Ha manapság strapabíró, törésálló telefont szeretnénk vásárolni, akkor bizony a Caterpillar cég termékei között érdemes igazán nézelődni. De várjunk, nem ez az a cég, mely Bobcat-eket és egyéb építőipari gépeket gyárt? 

De, pontosan ők azok! Néhány éve az okostelefonok piacára is betörtek és sikerük azóta is töretlen, ugyanis kifejezetten szakik, építőipari szakemberek és munkások számára gyártanak olyan telefonokat, melyek simán túlélnek olyan környezetekben, ahol a hagyományos okostelefonok hamar elvéreznének.

A Caterpillar okostelefon mára már az elpusztíthatatlansággal azonosítható, hiszen olyan strapabíró készülékeket vásárolhatunk, melyeknek egy-két leejtés meg sem kottyan, ellentétben az iPhone-okkal. Caterpillar telefonok terén mára már van azért választék. A B széria és a Land Rover Explore az olcsóbb kategóriát képviselik, míg az S széria képviseli a klasszikus Caterpillar telefonos élményt. Jelenleg az S61 a csúcsmodell, azonban az S30, S41 és egyéb régebbi kiadások is rendelkezésre állnak weboldalunkon.

Az S61 igazából bőven felveszi a versenyt erőforrások és funkciók terén a híres gyártókkal, csak mindemellé még elpusztíthatatlan is. Az IP68-as szabvány, a megerősített ház, a hőkamera és néhány egyéb finomság gondoskodik arról, hogy az S61 tökéletes választás legyen az építőiparban és bármilyen egyéb iparban dolgozók számára. Vizes lett a telefon? Nem baj! Leesett az első emeletről? Nem baj! Karcolás nélkül vehetjük fel az S61-et a földről. Érdemes neked is kipróbálnod a Caterpillar telefonokat, ha strapabíró készüléket keresel!