Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

A legjobb Samsung mobiltelefon a Prémium-Mobil-nál!

Töretlen a Samsung okostelefonok sikere 2019-ben is, hiszen olyan remek készülékek közül választhatunk, mint az S9, S10, A50, A70 és rengeteg egyéb modern széria, mely már évről évre elnyeri a vásárlók tetszését minden egyes új kiadással. 

A legjobb Samsung mobiltelefon jelenleg jó eséllyel az S10, és annak Plusz változata, ugyanis ez egyben a legfrissebb modell is, tehát minden újdonság és extra bele lett pakolva a pulzusmérőtől a véroxigénszintmérőig.

Az S10 egy rendkívül fejlett és elegáns okostelefon, mely sok évnyi mérnöki fejlesztés eredménye. Kiválóan használható a mindennapokban és a Samsung mobiltelefonok terén a legjobb minőséget képviseli. Ha vigyázol rá, akkor jó eséllyel 5-8 évre vásárolsz telefont egy S10-el, melyet webáruházunkban pár kattintással meg is rendelhetsz számos kiszerelésben. Az azonosítás már ultrahang alapú ujjlenyomat vagy arcfelismerős rendszerrel történik, és természetesen a jól megszokott Bixbi asszistens is minden parancsunkra azonnal reagál.

A Dynamic AMOLED kijelzők elképesztően szép képet adnak minden megjelenített tartalomról, a készüléket (S10 és S10+) a jól ismert Gorilla Glass védi, mely már a hatodik mindkét oldalon. A legjobb Samsung mobiltelefon kategóriájában az S10 és az S10+ egyértelműen méltó helyet foglal el. Brutális processzorral és grafikus gyorsítóval lettek felszerelve ezek a modern telefonok, melyeket élvezet használni a mindennapokban. Ismerd meg te is, hogy mi rejlik a modern okostelefonozás csúcsán a Samsung mobiltelefonokkal még ma!