Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

A legjobb Samsung okostelefonok egy online felületen

Ha mindig is érdekeltek a Samsung okostelefonok, akkor a Prémium-Mobil webáruházában remek helyen jársz. Ismerd meg online felületünkön a legújabb S, Note, A és XCover szériákat, melyek sok éve bizonyulnak megbízható választásnak a középkategóriában és a prémium kategóriában egyaránt. 

Ha nem feltétlenül van szükséged a legmodernebb prémium minőségre, akkor az A és az XCover széria modelljei között érdemes nézelődnöd. Az A50 és A70 valahol az aranyközepet képviselik teljesítmény és ár között, míg az XCover árban verhetetlen. A Samsung okostelefon paletta ékköveit azonban továbbra sem lehet megkerülni. Ez mindig a Galaxy S széria legújabbja, jelen esetben pedig az S10 Plus.

A legújabb zászlóshajóba már Qualcomm-féle ultrahangos ujjlenyomat-leolvasó került, melynél kifinomultabb biometrikus azonosítás nem igazán található jelenleg a piacon. Nedves, izzadt kéz? Ugyan! Egyébként az S10 Plus-t a szokásos Gorilla Glass 6-os védi, alatta pedig egy gyönyörű AMOLED kijelző foglal helyet 1440x3040 felbontásban, ami minden megjelenített tartalmat élethűen ad vissza.

Az S10-ben egyébként már nem akármilyen AMOLED van, hanem Dynamic AMOLED-nek, mely technológia lényege, hogy közel 42%-kal képes csökkenteni kékfény kibocsátást, anélkül, hogy megváltozna a megjelenített tartalom színe, ami a szemnek is jót tesz. A legjobb Samsung okostelefonok különböző kiszerelésekben is elérhetők webáruházunkban. 128, 256 GB-os kiszerelések is kaphatók több telefonból is. Ismerd meg termékeinket részletesen online felületünkön!