Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Aktivitásmérő és okosóra egyben a Xiaomi-tól

Okostelefonja már mindenkinek van manapság, azonban egyre hasznosabbnak bizonyulnak az okosórák is, melyekkel fogadhatunk hívásokat, mérhetjük pulzusunkat, aktivitásunkat, stb. 

A Xiaomi egy rendkívül jó és olcsó aktivitás mérőt dobott piacra nemrég, mely egyben okosóra is, tehát szinkronizálhatjuk okostelefonunkkal, hogy új funkciókat és lehetőségeket tárjunk fel. Ha téged is érdekelnek az okosórák és szeretnéd nyomon követni, hogy nap közben mennyire vagy aktív (lépésszám, pulzus, stb), akkor a Xiaomi Amazfit Verge Lite remek választás lesz számodra is.

Ez egy olcsó aktivitásmérő okosóra, melyben van beépített GPS, lépésszámláló, pulzusmérő, alvásfigyelő, zenevezérlő és még sok más hasznos extra. A 360x360 pixeles AMOLED kijelzőn minden fontos információ jól látható, a 390 mAh kapacitású akksi pedig bőven elég energiát biztosít az óra számára több napi használat esetén is. Az aktivitásmérő okosóra legnagyobb előnye, hogy szinkronizálhatod telefonoddal, továbbá Wifi és Bluetooth is van rajta, ami a kapcsolódást egyszerűvé teszi.

Frissítheted bármikor internet közelében. Az óra egy egyszerű, mégis dizájnos külsőt kapott egy kényelmes pánttal és szolid kijelzővel, melyen minden fontos információ megtalálható. Igazából egy modern kiegészítőként is tekinthetsz rá, melyet óraként viselhetsz, de megnézheted rajta pulzusodat, továbbá vezérelheted vele például a zenelejátszót is telefonodon. Nézz szét webáruházunkban és ismerd meg aktivitásmérő termékeinket, modern okostelefonjainkat és egyéb termékeinket még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: aktivitásmérő aktivitásmérő ár