Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Angelsounds magzati szívhang hallgató

Angelsounds magzati szívhang hallgató

12.490 Ft (9.835 Ft + ÁFA)
Cikkszám: as-szivhanghallgato
Gyártó: ANGELSOUNDS
Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0

Számos hazai kórház ajánlja!

  • 14-16. héttől használható
  • fetal doppler ultrahangos készülék
  • Hallgathassa a magzat szívhangját
  • Későbbiekben a mocorgás, fészkelődés, csuklás aranyos hangjait.

Leírás

  • 14-16. héttől használható
  • fetal doppler ultrahangos készülék
  • elemes működés
  • csatlakoztatható számítógéphez
  • számos hazai kórház ajánlja

Nem orvostechnikai eszköz!

Számos hazai kórház ajánlja!

A készülék egyszerűen működtethető, kisméretű, egy kézzel kezelhető, már a terhesség korai szakaszában is használható, a 14-16. héttől.Alkalmas arra is, hogy a felhasználó hallgathassa a magzat szívhangját, a későbbiekben a mocorgás, fészkelődés, csuklás aranyos hangjait.

Csatlakoztassa a fejhallgatót az AngelSounds készülék kimeneti aljzatához. A vizsgált felületre, használat előtt célszerű szaküzletben, patikában megvásárolható akusztikus zselét, olajat, vizet kenni,- a készülék érzékelő fejét az erősebb vétel, hallhatóság és könnyebb használhatóság érdekében szintén célszerű benedvesíteni.

Bekapcsolás után a készülék készen áll a működésre.

Helyezze a készülék érzékelőjét a vizsgálandó felületre, majd lassan mozgatva keresse meg azt a helyet ahol a legerősebben hallható a baba szívhangja.

A babák szívhangja gyorsabb ritmusú, mint a felnőtteké, leginkább a lovak galoppozó hangjára hasonlít. Az optimális érzékelés érdekében szükség lehet a készülék érzékelő fejének kismértékű döntésére.

A készülékhez tartozó kábellel összekötheti számítógépével, és rögzítheti a hangokat, illetve továbbküldheti ismerőseinek.

Az ANGELSOUNDS®  FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgatóval hallható szívhang megegyezik a klinikai ultrahang vizsgálatokon hallható hanggal. Az ANGELSOUNDS®  FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgató alkalmas arra, hogy ellenőrizze gyermeke szívhangját, ezáltal megnyugtassa Önmagát.

A készülék segíti a családi kötődések kialakulását és erősödését a terhesség alatt.

Figyelem! A készülék nem helyettesíti a rendszeres terhes-gondozást, nem alkalmas ennek pótlására. Amennyiben a szívhanggal kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van keresse fel kezelőorvosát. Ha a magzati szívhanggal kapcsolatban kétségei támadnak, azonnal forduljon kezelőorvosához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.