Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Az aktivitásmérő segít fittnek maradni

A sportnak, az egészséges életmódnak nagy szerepe van az életünkben, illetve kellene, hogy legyen. Az okostelefonokon számos különböző alkalmazás elérhető azzal a céllal, hogy meg tudd tervezni az étrendedet, vagy az edzésed mentét.

Az aktivitásmérő is nagyon fontossá vált. Azért jött létre, hogy a mozgásod könnyedén tudd figyelni általa. A sportolásnál, mint bizonyára tudod, nagyon lényeges a megfelelő pulzusszám elérése, hogy a test teljesítőképessége a legoptimálisabb legyen. Az aktivitásmérő egy, a csuklón viselhető karkötő, amely óra funkciót is betölt.

Emellett természetesen hozzá kapcsolódik az okos eszközökhöz is, ezzel tudja listázni neked a mozgásoddal, edzéseddel kapcsolatos információkat, és hogy azt felhasználhasd a fejlődésed során. Az aktivitásmérő a lépéseidet is számolja, ami szintén nagyon értékes információ. Azt tartják, hogy naponta legalább 10 000 lépést szükséges megtennünk. Ez a lépésszám biztosítja fittséget, segít abban, hogy jó legyen a keringésünk, az izmaink pedig egy kis rendszeres mozgásra.

Az aktivitásmérő nem tolakodó kinézetű eszköz, igazán elegánsan mutat mindenkin. Mivel nagyon közel van az erekhez, a csuklónál, könnyű szerrel tud vérnyomást mérni, és listázni, így naplót vezethetünk a tevékenységeinkről, az egészségi állapotunkról, és az útvonalról, amelyet aznap megtettünk. Az aktivitásmérők, okosórák, fitneszkarkötők sportosnak tűnhetnek, de mivel az elegánsabb stílus képviselői is szeretnek sportolni, ezért elmondható, hogy igazán csinos darabok keletkeztek.

Tartalomhoz tartozó címkék: aktivitásmérő aktivitásmérő ár