Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Az LG K40 ár kedvező a Prémium-Mobilnál!

Előszeretettel ajánljuk minden vásárlónknak, hogy tekintse meg az LG K40 ár jelenlegi alakulását webáruházunkban. Igen jól állnak a dolgok! Az LG mindig is misztikum volt a telefonok piacán, az LG K40 pedig tovább erősítette ezt a hitet. 

Sokan emlékezhetünk megannyi évvel ezelőtt a gombos LG telefonokra. A gyártó az elsők között volt, aki személyi telefonokat kezdett gyártani, és természetesen haladt a korral, hiszen okostelefonokat is gyárt már pár éve, és a K40 egy igen jól sikerült készülék lett, még ha nem is olyan népszerű, mint a legmenőbb Samsung vagy Apple telefonok.

Az LG K40 ár azért igen kedvező, mert egy költséghatékony középkategóriás telefonról van szó, mely minden igényt kielégíthet az átlag felhasználó számára. Megbízható operációs rendszer és kezelőfelület, szép külső. A K40 eladó már pár hónapja webáruházunkban és sikeres terméknek mondható, ugyanis sok vásárlónk kedvelte. A 32 GB dual sim okostelefon praktikus eszköz lehet a mindennapokra és első sorban azoknak ajánljuk, akiknek nincs feltétlenül szüksége a legújabb, legerősebb telefonokra, hanem egyszerűen egy megbízható és olcsó készüléket keres telefonálásra és internetezésre.

Az LG K40 ár rendkívül kedvező, kevesebb, mint 40.000 forintért el is vihető kártyafüggetlen kivitelben. Miért jó az LG K40? Azért, mert nem jelent nagy anyagi befektetést. Ára olcsó, ha pedig valami baja esik, akkor cseréjére vagy javítására nem megy rá a gatyánk is. A K40 dual simes kivitelben kártyafüggetlenül, 8 magos processzorral, PowerVR GE8320 grafikus gyorsítóval és HD kijelzővel kapható a Prémium-Mobil webáruházában. Megfelelő választás lehet azoknak, akik olcsó telefont szeretnének, ugyanis az LG K40 ár verhetetlen!

Tartalomhoz tartozó címkék: LG K40 ár kedvező LG K40 ár