Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Caterpillar okostelefonok, az elpusztíthatatlan monstrumok!

Ahogy a Disturbed zenekar egyik legikonikusabb albuma is szól: Indestructible, tehát elpusztíthatatlan. Bizony ez a szó jellemzi a modern Caterpillar okostelefon modelleket, melyeket kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy munkás körülmények között is töretlenül lehessen őket használni. 

A Caterpillar cég eredetileg ipari gépeket, Bobcat-eket és egyéb munkagépeket gyártott, azonban rájött, hogy a dolgozóknak szüksége lenne egy olyan telefonra, melynek nem árt, ha rámegy egy kis sár, egy kis víz, vagy mondjuk leesik egy állványról.

Megszületett tehát a Caterpillar S széria, mely azóta rengeteget fejlődött, és a Caterpillar S61 már sok téren fel is veszi a versenyt a legnagyobb, legnevesebb gyártók prémium készülékeivel is. A Cat S61-et sokan csak szerszámosládának hívják, ugyanis egy masszív dobozról van szó, mely magában viszont rengeteget rejt. Azért valljuk be, nem sok modern okostelefon mondhatja el magáról, hogy készüléke 400 Celsius fokig hőkameraként is használható. A Caterpillar okostelefon igazi monstrum, melyet 1,8 méterről betonra is ejthetünk, semmi baja nem lesz.

A sós köd és a magas páratartalom, a por és víz sem okoz a telefonnak problémát, ugyanis az IP68 és IP69 minősítést is megkapta Egy teljes órán át ránehezedhet egy három méteres vízoszlop, és mintha meg sem érezné. A Caterpillar okostelefon egyértelműen a praktikumról és az elképesztő strapabíróságról szól. Mindenkinek előszeretettel ajánljuk, aki egy kompakt, de mégis minden modern újdonsággal rendelkező okostelefont keres, melyet aztán nem kell sehol félteni!