Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Dual sim telefonok mindenféle kivitelben, online!

A dual sim technológia lehetőségeit először a kínai okostelefongyártók ismerték fel, mára pedig szinte minden más gyártó átvette a trendet, hogy dual sim-es kivitelben készítse telefonjait. 

A legtöbb új okostelefon már mind dual sim készülékként érkezik. A leggyakrabb megoldás a hibrid kivitel, amikor is vagy 2 sim kártyát teszünk a telefonba, vagy 1 sim kártyát és egy SD kártyát. Ha kinézted kedvenc készülékedet és az viszonylag új, akkor jó eséllyel dual sim-es lesz! A Samsung S10+, a Huawei P30 Pro, a OnePlus 7 Pro, a Caterpillar S61 mind dual sim telefon, azonban a kínai gyártók, mint például a Xiaomi, biztosít rendkívül olcsó, költséghatékony telefonokat is, melyek szintén dual sim telefonok.

A Xiaomi Redmi széria például évek óta sikertermék, ugyanis filléres áron vihető el és két sim kártyát is beletehetünk. Az MI és a Mix szintén kedvelt választás, ha mindenképp dual sim telefonra van szükség, habár az MI már a drágább opciókat képviseli a Xiaomitól. Számos előnye van manapság annak, ha 2 sim kártya van telefonunkban.

Először is használhatunk 2 előfizetést, tehát külföldre például nem kell új mobilt venni. Emellett, ha cégünk van, vagy sokat kell munkahelyi kapcsolatainkkal beszélni, akkor elkülöníthetjük üzleti és személyes telefonszámainkat, továbbá azt, amelyiken nem akarjuk, hogy hívnak, ki is kapcsolhatjuk bizonyos idő után. A dual sim telefonok remek lehetőségeket biztosítanak vállalkozók, utazók, üzletemberek, de igazából bárki számára, aki lát fantáziát 2 sim kártya használatában. Próbáld ki te is!