Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Garancia kiterjesztés

Kiterjesztett garancia

A legtöbb termékünkre 1, néhányra 2 év garancia van, viszont a legtöbben ennél hosszabb ideig szeretnénk élvezni a garancia nyújtotta előnyöket és kényelmet. Emiatt vezettük be az úgynevezett kiterjesztett garancia szolgáltatásunkat; amivel plusz egy évvel és azonos feltételekkel hosszabbítható meg a  gyártói garancia.

 A kiterjesztett garancia (jótállás) a Premium-mobil.hu Webshop által nyújtott alap (kötelező) jótállási idő +1 évvel való meghosszabbítását jelenti, azaz sokkal tovább tudhatod biztonságban a már megvásárolt terméket.

Hogyan működik?

A kiterjesztett garancia a termék típusától függően  +1 év lehet, az általunk biztosított alap jótállási időn túl. Időtartama az adott termékre vonatkozó alap jótállási idő lejártától számítandó.

A kiterjesztett garancia időtartama alatt minden szervizelési igényt a lehető leggyorsabban teljesítünk.

 

A kiterjesztett garancia a vásárlástól számított 14 napon belül köthető meg az alábbiak szerint:

A kiterjesztett garancia igénybevételéhez az eredeti számla szükséges.

Feltételek

A szolgáltatás kiterjed minden gyártási és összeszerelési hibára. A szolgáltatás kizárólag olyan termékekre vonatkozóan vehető igénybe amelyek korábban a Prémium-mobil.hu Webshopról kerültek megvásárlásra. Ezen termékek azonosítása sorozatszámuk és a vásárlást igazoló számla alapján történik. A termék visszaküldése esetén a termék sérülésének megelőzése érdekében kérjük, hogy megfelelően csomagolja be a terméket, hogy a szállítás közben ne sérüljön.

Amennyiben az Ügyfél indokolatlanul kéri a termék szervizelését és annak hibája a nem rendeltetés szerű használatból vagy külső behatásból ered, a Prémium-mobil.hu Webshop fenntartja a jogot, hogy az állapotfelmérést, a szervízelés illetve szállítást díjkötelessé tegye.

Keresés