Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Háztól-Házig garancia

 

Mi a Háztól-házig garancia lényege?

  • Háztól-házig garanciánk egy olyan kényelmi szolgáltatás, melynek segítségével kedvező áron, a vásárlástól számítva egy évre bebiztosíthatod magad arra az esetre, hogy egy esetlegesen meghibásodott termék ügyintézésének és szállításának a terhét egy telefonnal el tudd intézni.

Hogy is történik ez?

  • A termék meghibásodásakor a Te dolgod csupán annyi, hogy értesítesz minket, mi pedig már küldjük is a futárt a meghibásodott termékért. Ezt követően Neked semmi egyéb dolgod nincs, mint hátra dőlve várni, hogy miután mi visszakaptuk a javított terméket, egy Veled előre egyeztetett időpontban már vissza is tudjuk juttatni Neked. Mi intézzük az adminisztrációt, a javítást, a szervizzel való kommunikációt és persze a futárszolgálatot is, így téve Számodra a lehető legkényelmesebbé és leggyorsabbá a teljes ügyintézési procedúrát.

Miért érdemes a termék mellé kérni a Háztól-Házig garanciát?

  • Fontos kiemelni, hogy Háztól-házig garanciánkat a vásárlástól számított 30 napon belül bármikor módodban áll megkötni, sőt érdemes is, ugyanis maga a szolgáltatás nem csak egy alkalomra szól, hanem a megkötéstől számított egy éven belül bármennyi alkalomra. Így annyiszor élhetsz a Háztól-házig garanciával ebben az egy éves időintervallumban, amennyiszer az indokolt. Bármennyi oda-vissza fuvarról is legyen szó, meghibásodott terméked szállítási költségét mi álljuk!

 

Keresés