Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

HbA1c Tesztkazetta

Ár:
7.862 Ft (6.190 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HbA1c
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron!
Szerezhető hűségpontok: 27
Szállítási díj: 1.390 Ft
Várható szállítás: 2020. 06. 01.
A Hemoglobin A1c gyorsteszt a SMARTTESTER készülékkel a HbA1c érték gyors, kvantitatív meghatározására szolgál teljes vénás vér vagy ujjbegyes vérmintákból.

Országboltja

   

Menny.:db

Bankkártyás fizetés

 Rendelhetsz itt is! +3630/6009306

Paraméterek

MÉRÉSI TARTOMÁNY 3% -14 %
KIMUTATÁSI HATÁR A teszt kimutatási határa 3 %.
A linearitás értékelése a CLSI EP06-A útmutatója [3] alapján történt. A mért adatok regressziós analízise alapján a gyorsteszt a 4,1% – 12,3% tartományon lineáris.
A lineáris regressziós koefficiens R = 0,9966

Leírás

A Hemoglobin A1c gyorsteszt a SMARTTESTER készülékkel a HbA1c érték gyors, kvantitatív meghatározására szolgál teljes vénás vér vagy ujjbegyes vérmintákból.

A teszt egyrészről alkalmas a cukorbetegek glikémiás kontrolljának monitorozására. Másrészről segítségével azonosíthatóak azok az egyének, akiknél fennáll a betegség kialakulásának veszélye, és biztosítja folyamatos ellenőrzésüket.

Csak professzionális in vitro diagnosztikai használatra ajánlott.

Kiszerelés:

  • Hemoglobin A1c teszt kazetta (5 db)
  • LOT kód kazetta (1 db)
  • Pufferoldat
  • Eldobható kapilláris pipetta (5 db)
  • Használati utasítás

A hemoglobin (Hb) fehérje a vörösvértestekben található; fő funkciója az oxigén és a szén-dioxid transzportja a vérben. A HbA1c a hemoglobin glikált formája, mely különböző cukrok Hb molekulákhoz való kapcsolódásával keletkezik. A HbA1c mennyisége arányos az átlagos vércukorszinttel a mintavételt megelőző négy héttől három hónapig terjedő időszak során [1]. A HbA1c vizsgálat egyik nagy előnye, hogy nem szükséges éhgyomri állapotban végezni a vérvételt. Bár a HbA1c vizsgálatát leginkább cukorbetegek glikémiás kontrolljának monitorozására használják, a World Health Organization (WHO) a HbA1c-t ma már a diabétesz diagnózisának meghozására is ajánlja, amennyiben szigorú minőségbiztosítási tesztek vannak érvényben és a vizsgálatokat a nemzetközi referenciaértékekhez igazodó kritériumok szerint szabványosítják [2].

A KÉSZLET TARTALMA
• Hemoglobin A1c teszt kazetta 5db
• LOT kód kazetta 
• Pufferoldat 

IRODALOMJEGYZÉK
[1] Cagliero E, Levina EV, Nathan DM. Immediate feedback of HbA1c levels improves glycemic control in type 1 and insulin-treated type 2 diabetic patients. Diabetes care. 1999;22(11):1785-9.
[2] Use of Glycated Haemoglobin (HbA1c) in the diagnosis of Diabetes Mellitus, WHO/NMH/CHP/CPM/11.1. Geneva. World Health Organisation, 2011. 6.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés