Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Huawei Honor többféle árkategóriában

Nem is olyan sok idővel ezelőtt, bizonyára emlékszel rá, hogy a Huawei telefonokat nem tekintettük annyira jónak, kevésbé elterjedtségébe paranoiásan rossz minőséget is tulajdoníthattunk. 

Találgattuk, hogy csak azért ennyire megfizethető, mert még nincs nagy neve, vagy egyszerűen csak nem olyan jó. A Huawei Honor ugyanígy kiválthatja ezeket a gondolatokat, reakciókat. Sokaknak furcsa lehetett, főleg a nagy differencia, amely a telefonok árai között látható.

De ez abszolút betudható annak, hogy a Huawei Honor sorozatban igyekeztek figyelni azokra is, akik kifejezetten olcsó telefont szeretnének, nem pedig csúcskategóriásat. Láthatod azonban, hogy a nagyon okos, nagyon sokat tudó Huawei Honor is megtalálható a kínálatban. Mire van szükség ma egy jó telefonhoz? Nem lesz nehéz kitalálni, a legtöbb hasonló. A gyorsaság nagyon lényeges, első helyen van. A Huawei Honor készülékeknél is nagyon fontos, hogy egy-egy alkalmazás, böngésző oldal megnyitása tempósan és zökkenőmentesen történjen.

Emellett az is, hogy a hiba nélkül fusson rajta minden applikáció, amit csak használni akarsz. A Huawei Honor telefonok között is van olyan, amelyet hasznosíthatsz, ha szereted a fotózást. A drágább daraboknak értelemszerűen a kamerája is jobb és tárhely is nagyobb területen áll rendelkezésedre. A számos filter közül választva, az egyébként is jól beállított képet még jobban fel tudod turbózni, a színek, a tónusok területén. Aztán pedig természetesen irány a közösségi média, ahol nincs más dolgod, csak besöpörni a lájkokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Huawei Honor Huawei Honor okostelefon