Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja. Elfogadom
Termékek Menü
+36703136695

Ügyfélszolgálat

  • Ingyenes kiszállítás
  • Telefonos ügyfélszolgálat
  • Gyártói garancia
  • Megbízható bolt

Mate 10 Lite

Rendezés:

A Huawei Mate 10 Lite ára hihetetlenül kedvező, különösen annak a fényében, hogy több szempontból is speciális az okostelefonok piacán. Például a kameráinak a megszámolásához lassan nem lesz elegendő egyetlen kéz, hiszen a gyártó már négyet zsúfolt bele a készülékbe. Ez azt jelenti, hogy a fotózás, videózás élménye új dimenziókat céloz meg. A multifunkciós használat mellett van még (legalább) egy előnye az eszköznek, ez pedig a két napos üzemidő. Igen, jól olvastad: a mobil átlagos felhasználás mellett 48 órás üzemidőt kínál, ami a konkurencia termékeit elnézve abszolút egyedülálló. A fürge ujjlenyomat olvasóra sem lehet panaszod, hiszen mielőtt elkezdenéd kiszámolni, hogy mennyi idő alatt ismeri fel a barázdáidat, már készen is van. A fiókszerűen összeállított doboz szépen elrendezve kínálja fel számodra a Huawei nyújtotta pozitívumokat. A készüléken gyárilag egy fólia gondoskodik a karcmentességről. A törések elhárításához azért valószínűleg erőtejesebb védelemre lesz szükséged.

A Huawei minden egyes terméke esetében a prémium minőségre és a hozzá társuló megfizethető árra tette és teszi a hangsúlyt. Nem véletlenül választotta ezt a stratégiát, mivel ezen a területen vannak a legnagyobb különbségek a piacon. Az nem is kérdéses, hogy megannyi verhetetlenül jó konstrukció elérhető, de az anyagiak tekintetében már komoly, pénztárcákat kiürítő különbségek tapasztalhatóak. Ilyen körülmények között az a gyártó tud egyrészt versenyképes, másrészt kellően népszerű maradni, aki enged. Na, nem a pazar fizikai jellemvonásokból, hiszen azokra folyamatos igény mutatkozik, hanem a magaslati levegőn edződött árakból. A kínai gyártó ebben lekörözhetetlennek tűnik. A Huawei Mate 10 Lite ára neked lett kitalálva! A megbízható forrásból származó alkatrészeknek köszönhetően a Mate 10 Lite roppant stabil, stramm érzetet kelt, ami nem egy utolsó szempont. Szemrevaló megjelenése csak fokozhatja az elégedettségedet. De, hogy mennyire nem minden a külső: hardveres jellemzőit bátran tekintheted tökéletesnek. Processzorának, RAM-jának hála egy pillanatig sem kell panaszkodnod a gyorsaság hiánya miatt, s a tárhely nagysága sem hagyhat rossz élményeket benned. Ráadásul mindehhez pénztárcabarát ár is társul, szóval a Huaweit áldozatok nélkül választhatod társadul.