x
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Termékek Menü
+36703136695

Ügyfélszolgálat

  • Ingyenes kiszállítás
  • Telefonos ügyfélszolgálat
  • Gyártói garancia
  • Megbízható bolt

Jogi nyilatkozat

A N.I.S.P. Korlátolt Felelősségű Társaság egy Magyarországon bejegyzett, a magyar törvényi előírásoknak megfelelő, kiskereskedelemi csomagküldési engedéllyel rendelkező vállalkozó. A rá vonatkozó törvényi előírásokat maradéktalanul betartja.

Adatvédelmi politikánk

Személyes adatokat Magyarországon az internetszolgáltatók az adatvédelmi törvény által előírtak szerint kezelhetnek. A törvény szerint személyes adat a meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, vagy amelyből következtetés vonható le a személyre vonatkozóan.

A törvény kimondja: ha valaki saját elhatározásából átadja az adatait egy vállalkozásnak, akkor a vállalkozásnak nem szükséges bejelentkezni az adatvédelmi nyilvántartásba. Azonban azt szigorúan be kell tartaniuk, hogy mindkét fél számára egyértelmű legyen az, hogy az adatokat hol, mire, meddig használhatja az adatkezelő.

http://www.premium-mobil.hu/adatvedelmi_nyilatkozat

Copyright

A site tartalmát nemzetközi megállapodások alapján a szellemi termékekre vonatkozó rendelkezések védik. Amennyiben ezen rendelkezéseket valaki megszegi, bírósági eljárásra számíthat.

A website fenntartóinak felelőssége:

A website-on szereplő, termékekre vonatkozó információkat a N.I.S.P. Korlátolt Felelősségű Társaság harmadik féltől kapja. Azok változtathatóak, és az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Technikai okokból hibásan közölt adatokért felelősséget nem vállalunk. Hibás árközlés esetén a N.I.S.P. Korlátolt Felelősségű Társaság fenntartja a jogot, a hibás rendelések törlésére.