Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Kardiális troponin I Tesztkazetta

Ár:
32.645 Ft (25.705 Ft + ÁFA)
Cikkszám: kardinalis-tesztk
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron!
Szerezhető hűségpontok: 109
Szállítási díj: 1.250 Ft
Várható szállítás: 2020. 08. 21.

Országboltja

   

Menny.:db

Bankkártyás fizetés

 Rendelhetsz itt is! +3630/6009306

Paraméterek

MÉRÉSI TARTOMÁNY 0,5-10 ng/mL
KIMUTATÁSI HATÁR A teszt kimutatási határa:0,5 ng/mL.
A linearitás értékelése a CLSI EP06-A útmutatója [2] alapján történt. A mért adatok regressziós analízise alapján a teszt a teljes mérési tartományon lineáris.
A lineáris regressziós koefficiens R = 0,9727

Leírás

A Kardiális troponin I gyorsteszt a SMARTTESTER készülékkel a kardiális troponin I (cTnI) koncentrációjának gyors, kvantitatív meghatározására szolgál teljes vér, szérum és plazma mintákból.

Csak professzionális in vitro diagnosztikai felhasználásra ajánlott.

Kiszerelés:

  • cTnI tesztkazetta 25 db
  • LOT kód kazetta 1 db
  • Pufferoldat teljes vérhez
  • Eldobható pipetta 25 db
  • Használati utasítás

A troponin molekula komplex a vázizomzat és a szívizom miofilamentumaiban helyezkedik el. Három alegységből áll (troponin I, C és T), és a kalcium szint által szabályozott aktin-miozin kontrakcióban játszik szerepet. A cTnI és a vázizomban található troponin I izoformák magas aminosav szekvencia homológiával rendelkeznek, a cTnI azonban egy további N-terminális szekvenciát is tartalmaz, mely kifejezetten a szívizomszövetre specifikus.

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy akut miokardiális infarktust (AMI) vagy ischaemiás károsodást követően cTnI szabadul a véráramba [1]. A cTnI szint növekedése a mellkasi fájdalom kialakulását követő 4-6 órán belül kimutatható a vérben, csúcskoncentrációját 8-24 óra között éri el, és szintje az AMI-t követő 3-10 napig emelkedett marad [1]. A magas miokardiális specificitásnak és az emelkedett cTnI szint hosszú időtartamának köszönhetően a cTnI fontos marker olyan betegek diagnózisában és értékelésében, akiknél AMI gyanúja áll fenn.

Készlet tartalma: 

• cTnI teszt kazetta 25db
• LOT kód kazetta 
• Pufferoldat teljes vérhez 
• Eldobható pipetta 
Használati utasítás 

IRODALOMJEGYZÉK
[1] Daubert MA, Jeremias A. „The utility of troponin measurement to detect myocardial infarction: review of the current findings.” Vascular Health and Risk Management. 2010;6:691-699.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés