Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Kártyafüggetlen okostelefon - ahogy a prémium felhasználók csinálják

Gyakran kapjuk meg azt a kérdést, vajon megéri-e beruházni egy kártyafüggetlen készülékre egy online webáruházban, vagy helyette inkább a márkához ragaszkodó készülékeket javasoljuk, amiket előfizetéssel együtt lehet könnyen, gyorsan kihozni a shopokból - akár havi részletre is. 

A válaszért hát létrehoztunk egy külön bejegyzést, ahol kifejtjük, milyen érvekkel tudunk a kártyafüggetlen okostelefonok mellett kiállni. Íme, fogyasszátok egészséggel! Manapság már nem ritka, hogy az okostelefonok vásárlásánál nem csupán az szól bele a választásba, hogy mi az álomtelefon, amit a felhasználó a mindennapi tevékenységéhez leginkább hasznosítani tud, hanem az is, hogy egy esetleges későbbi továbbértékesítésnél melyik készülék az, ami leginkább “visszahozza” az árát.

Ennél a szempontnál pedig igencsak plusz pontot ér, ha a készülék minden szolgáltatótól mentes, hiszen így könnyebb az értékesítés - hiszen nem garantált, hogy az általad preferált szolgáltatóhoz hű a leendő vásárlód is. A hazai szolgáltatók extraként bevezették azt a szolgáltatást, hogy ingyen (vagy igen alacsony áron) vállalják a saját függő készülékeik függetlenítését, ehhez azonban először meg kell várni a hűségidő lejártát. Ha ezen határidő előtt van szükség egy független készülékre, és egy kis mobilos elvégzi a műveletet, érdemes felkészülni arra, hogy onnantól ugrik a gyári garancia, s meghibásodás esetén bizony borsos lehet a cech. Így Mi a magunk részéről azt mondjuk, jobb felkészülni előre, s még a vásárlás pillanatában a független készüléket kosárba rakni, mint utólag szembesülni egy függő készülék hátrányaival. 

Végezetül a részletfizetéssel kapcsolatban egy okos gondolat a Prémium Mobiltól: minden esetben érdemes megnézni a piaci árat is a szolgáltató által felkínált készüléknél, hiszen ha az ember kiszámolja a havi díj alapján a teljes összeget, nem biztos, hogy a független webáruház nem kínál jobb árat. Nézz körben a webáruházunk széleskörű kínálatában, s minden egyes leadott telefonrendeléshez megajándékozunk egy átlátszó szilikon tokkal, valamint 70.000 Forintos vásárlás felett mi vállaljuk a házhozszállítás költségeit!