Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Kedvező iPhone SE árak a Prémium-Mobil-nál!

Az iPhone készülékekkel valahogy sok éve a jól megismert Apple sztenderdet, funkciókat, feeling-et, na meg az Apple árakat asszociáltuk, azonban van egy fekete bárány az Apple palettáján, ez pedig az iPhone SE. 

Az iPhone-ok sosem voltak olcsó készülékek, viszont mindig volt egy középkategóriás alternatíva azok számára, akik Apple és iPhone minőséget akartak, de azért a sok százezret nem akarták megfizetni egy új iPhone csúcsmodellért. A 2016-ban megjelent iPhone SE pontosan azt nyújtja a vásárlók számára, amit kértek azelőtt sok évig.

Egy megfizethető iPhone-t. Az iPhone SE ár ugyanis mindig 100.000 forint közül szokott mozogni, ami egy okostelefonért és az Apple finomságokért bőven megfizethető ár. Nincs is felvértezve a legdurvább extrákkal, mint a mai iPhone-ok, azonban egy költséghatékony alternatívát jelent az igazán olcsó kínai telefonok és a tip-top iPhone csúcsmodellek között. Az iPhone SE modellek körülbelül mindig a 2-vel azelőtti iPhone modelleknek felelnek meg. A 2016-os modell például 640 x 1136 pixel felbontású rusztikus IPS panelt kapott, mely 326 ppi-s képpont sűrűséget garantál. Nem a legmodernebb megjelenítés, azonban dolgát elvégzi.

Az iPhone SE ár azt jelenti, hogy igazából mindenből a közepet biztosítja. Maga a készülék is egy aranyközép-út, ezt pedig specifikációi is alátámasztják. Webáruházunkban szép rosé arany színben kapható. Belsejében egy Apple A9, Dual-core 1.84 GHz Twister processzor, továbbá egy PowerVR GT7600 grafikus gyorsító ketyeg. Felkeltettük érdeklődésedet? Ismerd meg az iPhone SE árat és egyéb jellemzőit még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: iPhone SE ár kedvező iPhone SE ár