Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Kedvező Xiaomi árak széles választék mellett

A Xiaomi talán az a kínai mobiltelefongyártó cég, mely a legsokoldalúbb termékpalettát volt képes az elmúlt években biztosítani. Azt is meg kell hagyni, hogy a Xiaomi telefonokban terjedt el először a dual sim technológia, melyet azóta a nagy cégek is átvettek. 

A Xiaomi ár egy tipikus okostelefonhoz képest jóval alacsonyabb volt. Igazából néhány évvel ezelőtt szinte fillérekért lehetett a Xiaomi Redmi-ket elvinni. A helyzet manapság sem változott túl sokat, talán annyit, hogy a Xiaomi telefonok általános minősége még az olcsóbb szériáknál is feljebb ment, ez pedig enyhe árnövekedést jelentett.

Ha olcsó, de megbízható okostelefont keresünk, akkor a Xiaomi Redmi széria manapság is tökéletes választás. A Redmi Note 7 a legújabb képviselője a nagymúltú Redmi szériának, melyet sok éve tökéletesítenek a kínai gyártók. A Xiaomi ár ezen készülékeknél 60-80.000 forint között szokott mozogni, ami az okostelefonok piacán elfogadható középkategóriás készülékeknél. A régebbi Redmi-k inkább az alsó kategóriát képviselték, azonban azóta kaptak egy kis modernizálást.

Természetesen a Xiaomi nem csak olcsó telefonokat gyárt. A Xiaomi MI sorozat számít a kínai prémium telefonnak 2019-ben is, jelenleg pedig az MI9 vezető a mezőnyt. A Xiaomi ár ezen készülékeknél már inkább a prémium kategóriára jellemző, azonban pontosan ugyanolyan jó készüléket kapunk pénzünkért, mintha a jól ismert Samsung-hoz vagy az Apple-höz vinnénk. A Xiaomi telefonok sok éve az eszességet, praktikusságot és a relatív olcsóságot képviselik. Ismerd meg őket te is!

Tartalomhoz tartozó címkék: Xiaomi ár kedvező Xiaomi ár