Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Kiderült milyen processzorral jöhet a Galaxy Note 6

Kiderült milyen processzorral jöhet a Galaxy Note 6

 

Friss spekulációk láttak napvilágot a Samsung következő csúcsmodelljével, a Galaxy Note 6-tal kapcsolatban, amelyek a készülék hardverére vonatkoznak.

A hírek szerint a Note 6-ba egy Snapdragon 823 SoC kerülhet, ami az S7-ben is szolgálatot teljesítő 820-as egység emelt órajelű változata lehet. Marad tehát a 4 darab Kryo processzormag, valamint az Adreno 530 GPU, de a teljesítmény valamivel jobb lesz.

qualcomm-snapdragon-810-820

A Samsung természetesen a Note 6 esetében sem kizárólag a Qualcomm lapkáját tervezi használni, számítunk egy Exynos hajtotta variánsra is, amibe az S7 európai változatához hasonlóan a 8890-es egységet szerelhetik. Valószínűleg mindkét modellben 6 GB RAM lesz.

A korábbi pletykák szerint a Note 6-ba egy 5.8 colos Super AMOLED kijelző kerül majd, ami talán már 4K felbontású lesz. Szabad szemmel nézve ez valószínűleg nem jelent majd komoly előrelépést, az egyre népszerűbb VR eszközök azonban megkövetelik a nagyobb felbontást, egy QHD-s mobilt használva sajnos rendkívül pixeles képet kapunk.

http://napidroid.hu/kiderult-milyen-processzorral-johet-a-galaxy-note-6/

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Samsung kártyafüggetlen telefon