Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Logitech Circle View WiFi IP kamera fekete (961-000490)

Logitech Circle View WiFi IP kamera fekete (961-000490)

47.655 Ft (37.523 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PM961-000490
Gyártó: Logitech
Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0

Leírás

Tulajdonságok:

Biztonságos Secure Video rendszer, amelyben megbízhat
Védje jobban otthonát a Circle View HomeKit-kompatibilis otthonbiztonsági kamerával. A kategóriájában legjobb Logitech TrueView™ videó, a nagy, 180°-os látószög és beépített magánszféra-védelmi funkciók biztosítják családja teljes lelki nyugalmát úgy a lakáson kívül, mint belül tartózkodva.

Logitech TrueView, a kategóriájában legjobb videó
A Circle View a kategóriájában a legjobb Logitech TrueView™ -funkcióinkat nyújtja. Borotvaéles részletességgel vesz fel mindent teljes HD felbontásban, átlósan 180°-os látószögű üvegoptikával, és sok egyébre is képes.

Nagyobb kép megtekintése
A 180°-os szupernagy látószögnek köszönhetően úgy tarthatja mindig a fontos dolgokon a szemét, hogy közben nem siklik el a periférián történő események fölött sem.

Kiemelkedő képélesség
Az üvegoptikának és a kiváló minőségű, nagy dinamikatartományú érzékelőnek köszönhetően minden részlet kristálytisztán látszik a felvételen, a környezet megvilágítottságától függetlenül.

Továbbfejlesztett éjjellátás
A Circle View infravörösben érzékelő éjjellátója a sötétben 4,5 m-es látótávolságig teljes látószögű felvételre és rendkívül éles képminőségre lett optimalizálva.

Otthoni használatra készült
A Circle View szemet gyönyörködtető kialakítású eszköz olyan finom részletekkel, mint a fémtalapzat, a matt bevonat és a bármilyen helyre gond nélkül beilleszkedő tápkábel.

Egyszerű üzembe helyezés
Kapcsolja be a kamerát, vegyen fel kiegészítőket a Home alkalmazásban támogatott iPhone vagy iPad készülékén, olvastassa be az egyedi üzembe helyezési kódot, és már készen is van. Ennyi!

Szinte bárhová felszerelhető
A Circle View kamera egyszerűen elhelyezhető polcon vagy szerelhető falra. Időjárásálló váza ellenáll az elemeknek.

Páratlan magánszféra-védelem
Az az igazi, ha egyedül Ön tarthatja szemmel tartja otthonát. Ez az oka annak, hogy a Circle View kamera beépített hardveres és szoftveres magánszféra-védelmi funkciókkal is el van látva. Ezenkívül a HomeKit Secure Video platform biztosítja, hogy a kényes videók mindig titkosítottak maradjanak.

Elrejtőzéshez döntse meg
Magánszférájának azonnali gyors védelmére van szüksége? Csak döntse lefelé a kamerát, és azonnal kikerül annak látóteréből.

Egyszerű kikapcsolás
A hátoldalon található gombbal azonnal megszakíthat minden hang- és képtovábbítást és -felvételt, így meghitt pillanatait nem fürkészhetik ki.

Több kezelőszerv az Apple Home alkalmazásban
A kamera az Apple HomeKit alkalmazással használható, és támogatja a HomeKit Secure Video rendszert a magánszféra hatékonyabb védelme érdekében, beleértve a végpontok közötti titkosítást, az otthoni videóelemzést, az automatikus felvételt és sok egyebet.

Homekit Secure Video rendszerhez tervezve
A Circle View problémamentesen beépül a HomeKit rendszerbe. A kamera támogatja a HomeKit Secure Video rendszert, és lehetővé teszi, hogy biztonságosan tárolja a kamera által észlelt tevékenységeket az iCloud felhőben.

Végpontok közötti titkosított Secure Video
A Circle View kamerából és az iCloud felhőből közvetített videó titkosítva van a végpontok között egészen a készülékéig, hogy Ön és azok, akikkel megosztotta a Home alkalmazását, meg tudják tekinteni.

Intelligens magánszféra-védelem
A HomeKit segítségével válassza ki, mikor közvetíthet és rögzíthet videót a Circle View kamera. A Home alkalmazásban állítsa be, hogy a Circle View automatikusan közvetítse és felvegye a tevékenységeket, amikor Ön és családtagjai nincsenek otthon, és kikapcsoljon, amikor otthon tartózkodnak.

iCloud korábbi felvételek
A Circle View kamera 10 napos, mozgásérzékelésre épülő felvételi előzményeit biztonságosan tárolja az iCloud felhő, és a Home alkalmazásban bármikor meg lehet azokat tekinteni. A 200 GB-os csomagra való előfizetés esetén egy kamera, a 2 TB-os csomag esetén legfeljebb öt kamera vehető fel pluszköltségek nélkül. A kamerafelvételek nem terhelik iCloud-tárhelykapacitását.

Tartalomgazdag értesítések
Tartalomgazdag értesítéseket kaphat iPhone és iPad készülékén, és lejátszhatja a videóklipeket közvetlenül a lezárt képernyőről, ha Circle View kamerája valamilyen tevékenységet rögzít.

Intelligens észlelés
Vegye fel a fontos eseményeket otthonában és annak környékén. Az otthoni központként használt Apple TV, HomePod vagy iPad intelligensen felismeri, hogy ember, állat vagy gépkocsi van-e a Circle View kamera által rögzített videón, mielőtt biztonságosan menti Önnek a felvételt az iCloud felhőbe.

Apple Home alkalmazás
Élőkép kétcsatornás hanggal, valamint rögzített videó a Circle View kameráról iPhone vagy Pad készülékére vagy Mac számítógépére Ossza meg Home alkalmazását másokkal, hogy ők is megtekinthessék.

Műszaki adatok

 • Támogatott vezeték nélküli protokollok: 2,4 GHz 802.11 b / g / n Wi-Fi
 • Objektív + a kamera látószöge: Üvegobjektív 180°-os átlós látószöggel
 • Éjjellátó segédberendezés: Infravörös (IR) fénnyel működik, automatikusan elindul a kamera előlapján található környezetifény-érzékelő jele alapján
 • Az éjjellátó világítása: 2 infravörös LED, amely akadálymentes területen maximum 4,5 méterig biztosítja a megvilágítást
 • Mikrofon: Digitális MEMS
 • Hangszóró: Monó
 • Kézzel beállítható pásztázás (a kamera talpának mozgatásával)
 • Kézzel állítható döntés (a kamera fejét felfelé vagy lefelé elfordítva)
 • Kézzel beállítható forgatás (a kamera fejének elforgatásával)
 • Vízszintes felületre, pl. asztalra, polcra stb.
 • Függőleges felületre, például falra a melléklet rögzítőszerelvényekkel
 • Fejjel lefelé, például mennyezetre a mellékelt rögzítőszerelvényekkel
 • A kamera vázának időjárás-állósági minősítése: IP64
 • Magasság: 5.68 cm
 • Szélesség: 6.72 cm
 • Mélység: 7.05 cm
 • Tömeg: 253 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.