Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Megbízható és strapabíró Caterpillar okostelefon

A legtöbb, napjainkban kereskedelmi forgalomban lévő mobil készülék igen érzékenyen reagál az esetleges mechanikai sérülésekre. 

Amennyiben olyan darabra vágysz, amely igen  strapabíró, válaszd a Caterpillar okostelefon család valamelyik tagját. Az ipari munkakörökben dolgozóknak lett tervezve ez a típus, mivel munkavégzés során a készülék könnyen károsodhat. A Caterpillar okostelefon mindegyike jól bírja az eséseket és ütődéseket, így használata hosszú távon költséghatékony megoldást nyújt tulajdonosának.

A cég ipari gépeket gyárt eredetileg, de belátva, hogy széles körben nagy igény mutatkozik a masszív készülékekre, néhány éve ilyenek előállításával is foglalkozik. Ezek a példányok azoknak az embereknek valók, akik minden körülmények között jól használható mobiltelefonra vágynak, de nem tudnak vagy nem szeretnének folyamatosan vigyázgatni rá. A Caterpillar okostelefon verseng a korszerű csúcskészülékekkel, emellett előlapja és hátoldala is jól ellenáll a külső hatásoknak. Ezeknek a modelleknek a belterébe, a kialakításuknak köszönhetően garantáltan nem jut be a por és vízállóak is, mivel az IP68-as szabványnak megfelelően készültek.

A Caterpillar okostelefon erőforrások terén is komoly hardveres fejlesztéseket mondhat magának, valamint jelentős belső tárhellyel bír. Többféle kategóriájú Catepillar okostelefon fajtát találsz webáruházunk kínálatában, nézd át őket árfekvés és a paramétereik alapján és válassz magadnak közülük egyet, amely az igényeidnek leginkább megfelel. Tudunk szolgálni B-szériás, S-szériás és Land Rover Explore fajtájú készülékekkel is.