Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Megbízható kártyafüggetlen telefonok gyors rendeléssel, online

Emlékezhetünk még a régi időkre, amikor a kártyafüggetlen telefonok még ritkábbak voltak, mint manapság. A szolgáltatóknál vásárolt készülékeket mindig utólag kellett chipeltetni egy kis felárért természetesen. 

Mára azonban már nem igazán jellemző, hogy csak egy előfizetéssel lehetne egy vásárolt telefont használni, ami mindenképpen jó hír. Számos klasszikus kártyafüggetlen telefont ismerünk a múltból. Ilyen a Nokia 230, a Nokia 2720 vagy az AlcorHandy. Mára természetesen sokkal modernebb és fejlettebb készülékek állnak rendelkezésre, melyek előnyei tisztán érezhetők a mindennapokban.

Mi is tehát az előnye a kártyafüggetlen telefonoknak? Nos, az, hogy a világon bárhol használhatjuk őket. Nincsenek korlátozva, használhatók akár külföldi díjcsomagokkal is. Nagy előny, ha egy készülék dual simes, ugyanis így 2 sim kártyát is használhatunk egyszerre akár munka vagy egy külföldi utazás során. A Prémium-Mobilnál olyan kártyafüggetlen készülékeket biztosítunk számodra, melyek remekül teljesítenek a hétköznapokban.

Ismerd meg Huawei Y6, Samsung Galaxy J5, Huawei P Smart és egyéb készülékeinket, melyek olcsó, megfizethető okostelefonok modern android operációs rendszerrel és hasznos funkciókkal. Ismerd meg iPhone, Samsung, Huawei és Apple készülékeinket, köztük a díjnyertes Galaxy S9 és S10, iphone XS, XS Max és 11, továbbá a Huawei P30 és Mate szériát, melyek a legkiválóbb okostelefonok között szerepelnek jelenleg a piacon. Telefonjaink pár kattintással megrendelhetők online webáruházunkban, és már akár holnap kezedbe is veheted új telefonodat.