Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Megbízható LG mobiltelefonok széles választékban

Az LG már sok éve velünk van, tulajdonképpen az első mobiltelefon gyártó cégek között is szerepelt, és sokan emlékezhetnek még az első klasszikus LG mobilokra. 

Mára az LG azonban sikeresen követte a trendet és minőségi okostelefonokat dob piacra minden évben, hogy a vásárlók figyelmét felkeltse. Vannak prémium telefonok is az LG készletén, azonban nagyrészt költséghatékony, megfizethető telefonokat kínál a gyártó. Jelenleg az LG mobiltelefon fajták közül a Q, K, G és V széria érhetők el webáruházunkban.

Mindegyik kicsit mást kínál, így érdemes szétnézni a termékpalettán, ugyanis az LG szinte minden modern okostelefonokkal kapcsolatos igényt képes kielégíteni termékeivel. A G széria tulajdonképpen a prémium készülékeket képviseli, és ezek közül is jelenleg a G8S a legtutibb, mely 128 GB-os kiszerelésben érhető el online felületünkön. Ennél jobb LG mobiltelefon típust jelenleg nehéz találni a piacon, ugyanis árban és funkciókban is verhetetlen. A készülékben egy nyolcmagos Kyro magokkal felszerelt processzor, továbbá egy Adreno 640 grafikus gyorsító foglal helyet, melyek együttesen minden alkalmazást és játékot szuperül repítenek a kijelzőre.

A g8S a prémium szériát képviseli, és aki inkább olcsóbb, megfizethetőbb telefont keres, annak az LG mobiltelefonok szintén tartogatnak jó vételeket. Az LG K szériában ott van például a K50-es, mely egy szimplisztikus, egyszerűen kezelhető és olcsó készülék. 32 GB-os dual sim-es kivitelben megrendelhető weboldalunkon! Tökéletes választás, ha nincsenek óriási igényeid okostelefonok terén.

Tartalomhoz tartozó címkék: LG mobiltelefon olcsó LG mobiltelefon