Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Miért jó dual sim okostelefont vásárolni?

Sokan emlékezhetnek még a kínai okostelefonok virágkorára, amikor először betörtek ezek a készülékek a hazai piacra. Sikerük kulcsa többek között az volt, hogy szinte mindegyik dual sim okostelefon volt. 

Akkoriban ez hasznos volt, ugyanis hirtelen nem kellett mindenkinek külön céges telefont tartania. Egy telefonnal elintézhető volt az egész, azonban a legtöbb világcég még nem igazán látott fantáziát a technológiában. Az olcsó kínai készülékek azonban radikalizálták a dual sim technológiát, és ezáltal a nagy cégek is elkezdték beleépíteni a prémium készülékekbe is ezt az olcsó, de praktikus technológiát.

A dual sim okostelefonok nagy előnye, hogy egyszerre két sim kártyát is tehetünk beléjük, melyeknek tulajdonságait külön alakíthatjuk. Ha például külföldre megyünk, akkor nem kell egy másik telefon, mellyel külföldön telefonálunk. Fogjuk dual sim-es készülékünket és beletesszük a kinti sim kártyát! Ami szintén praktikus, hogy ha például olyan munkánk van, ahol sokat kell napi szinten ügyfelekkel egyeztetni, de nem akarjuk, hogy egész nap hívjanak minket, akkor egyik sim kártyát megtesszük céges előfizetésnek, és a telefonban beállítjuk, hogy például csak reggel 8-tól délután 4-ig legyünk rajta elérhetők.

Másik számunkon hívhatnak ismerőseink, családtagjaink. A dual sim okostelefonok rendkívül praktikussá váltak ezáltal. Apró szépséghiba, hogy általában hibrid elrendezéssel találkozunk, tehát vagy 2 sim kártya, vagy 1 sim és egy SD kártya tehető a telefonokba. A technológia előnye azonban tagadhatatlanok.