Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Minőségi Samsung okostelefonok online!

A Samsung az az okostelefongyártó cég, mely már sok éve velünk van. A Galaxy és a Note széria igen hosszú múlta tekint vissza, azonban az elmúlt években olyan középkategóriás szériák is nagy népszerűségnek örvendtek, mint az A50, A70, az Xcover és az Y. 

Az A70 például kifejezetten azoknak készült, akik szeretik a Samsung minőséget és a megfizethető androidos készülékeket, de nincs szükségük a legerősebb hardverre és a legcsicsásabb funkciókra, melyek általában az új Galaxy és Note készülékekkel érkeznek. A Samsung azért is lett olyan sikeres az elmúlt években, mert minden árkategóriában van megbízható és jó választásnak számító készülékük.

Olcsóbb ára ellenére az A70 rendkívül szép képet ad, a felbontás 1080 x 2400 pixeles, a képarány pedig 20:9-es, tehát kellemesen lehet rajta videókat, képeket nézegetni. A technológia Super AMOLED, amire manapság már egyáltalán nem lehet panasz, ez pedig 393 ppi-s képsűrűséggel párosul, tehát szép színek, éles és részletes kép, továbbá élethű megjelenítés vár minket.

Az újabb Samsung okostelefonokban az ujjlenyomat szenzor már a képernyő mögé kerül, ami a régebbiekhez képest előrehaladás, ugyanis ott sokszor a hátlapon volt, ami viszont koszolódott, így ez a fajta azonosítás nem volt mindig megbízható. És ami szintén jó hír: ebben a készülékben még megvan a 3.5 jack csatlakozó! Nem kell egyből Bluetooth fülesekbe ruházni. A Samsung okostelefonok azért is voltak jók, mert megbízhatónak bizonyultak az évek során, ezt pedig az A70 is bizonyítja. Ismerd meg termékeinket részletesen még ma!