Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

iPhone 6s

Az iPhone 6S egy hatalmas klasszikus az okostelefonok világában, ezért mi is előszeretettel ajánljuk a mai napig vásárlóinknak ezt az öreg motoros készüléket, hiszen máig hibátlan kialakítással rendelkezik. Habár nem a legmodernebb iPhone, az iPhone 6S ára egyértelműen a megfizethető kategóriába tartozik, és az alapkiszerelést már 99.000 forinttól megvásárolhatod webáruházunkban. Ha fontos számodra a költséghatékonyság, de számít az, hogy az Apple sztenderdek, App Store és egyéb támogatások meglegyenek, akkor az iPhone 6S lesz a nyerő! Készülékünk elérhető 32 és 128 GB-os kiszerelésben is, különböző színekben, rendkívül menő, kifinomult külsőben. A 750 x 1334 szép képet ad minden megjelenített tartalomról, és habár nem a legnagyobb a piacon, mindennapi felhasználásra tökéletesen alkalmas.

A 6S olyanoknak ajánlott, akik egy szimplisztikus, de jól bevált okostelefont keresnek, mellyel a hétköznapokban felmerülő kihívásokat és teendőket elintézhetik. Az Apple A9, Dual-core 1.84 GHz Twister processzor és a PowerVR GT7600 grafikus gyorsító a játékokat és az alkalmazásokat is dinamikusan futtatja, az 1715 mAh-s akkumulátor pedig kielégítő üzemidőt biztosít. Webáruházunkban részletes leírásokat találsz a 6S modellről, továbbá az iPhone 6S ár is megtekinthető az alap- és a bővített kivitel esetén is. Neked is előszeretettel ajánljuk ezt a modellt, ha az Apple sztenderd minőségre hajtasz, de valamivel olcsóbban, mint a legújabb csúcstermékek. Az iPhone 6S ár kedvező. Rendeld meg te is webáruházunkban még ma!