Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

iPhone 7

iPhone 7 kártyafüggetlenül, elérhető áron. Ideális társ a hétköznapokban!

Az iPhone 7-es egy rendkívül elegáns és kifinomult terméket képvisel, amely az Apple egyik igazi koronadísze. Az okostelefonokat már sok éve gyártó Apple cég bizony apait-anyait beleadott a legújabb okostelefonjába, és így születhetett meg az Apple iPhone 7, amely rengeteg vásárló tetszését nyerte el az elmúlt hónapokban.

Nem csak a készülék formája megnyerő, hanem maga a konstrukció, a szoftver, az erőforrások, a hasznos funkciók és a rendkívül könnyű kezelhetőség, amely eddig is jellemzett minden iPhone terméket. Rengeteg érv szól a 7-es modell mellett, és az árcédula is rendkívül kedvező, ha te is a Prémium-Mobil-nál vásárolsz.

Az iPhone 7 kártyafüggetlenül vásárolható meg boltunkban, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem leszel szolgáltatóhoz kötve, bárhol használhatod a készüléket, akár külföldön is, ráadásul, ha idő közben eladnád, akkor szintén magasabb értéket fog képviselni kártyafüggetlensége miatt. Az iPhone 7 készülék rendelkezik az összes modern okostelefon funkcióval, amire a felhasználónak szüksége van.

Mindezek felett egy gyönyörű képet adó 336 ppi pixelsűrűséggel rendelkező kijelzővel érkezik, amelyen helyet kapott a legújabb 3D Touch technológia, valamint a sokak által kedvelt a második generációs Touch ID ujjlenyomat-olvasó is, amely rendkívül biztonságossá teszi a készülék használatát, hiszen illetéktelenek garantáltan nem férnek hozzá személyes dolgainkhoz.

Operációs rendszer terén a legfrissebb iOS 10 várja a felhasználókat, amely gondoskodik a mindennapi stabilitásról és optimális működésről. Párosítva ez az Apple A10 Fusion, Quad-core processzorral, valamint a PowerVR Series7XT Plus grafikus gyorsítóval garantálja azt, hogy nincs olyan alkalmazás, ami akadozna a telefonon!

Érdekesség, hogy az iPhone 7 számos vezeték nélküli opcióval is fel lett már szerelve, mind például a Cat.12 LTE, VoLTE, HD Voice, Wi-Fi hívás protokoll funkció, valamint az NFC támogatás.

A készülék összességében remek választás az átlagos felhasználók és a telefon szakik számára is, hiszen minden igényt kielégít! Vásárolj te is iPhone 7 kártyafüggetlen terméket webáruházunkból, és tégy szert a legmodernebb prémium mobilra elérhető áron! Készülékeinket ingyen szállítással juttatjuk el az általad kért címre, utána nincs más dolgod, mint élvezni ennek a csodálatos eszköznek a mindennapi használatát. Nem kell aggódnod semmi miatt, hisz a telefonra 1 éves gyártói garancia jár.