Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Apple iPhone SE

Az Apple iPhone SE megjelenését milliók követték nyomon és várták, mérhetetlen izgalommal. Hogy mi volt az oka ennek a rajongásnak? A válasz roppant egyszerű. A vállalat úgy határozott, hogy olyan készüléket dob a piacra, ami kedvezőbb anyagi feltételekkel elérhető, de bámulatos tudással rendelkezik. A SE sokak szerint az iPhone 6S kistestvére, ami roppantul találó megfogalmazás, mivel paramétereit tekintve nem sokban tér el tőle. Természetesen méretében elüt a hatos szériától. Kifejezetten maroknyi, akárcsak az 5S, melynek a külső stílusjegyeit is tovább örökíti. Nem véletlenül esett a cég választása az ötös sorozat méltán rajongott típusára. A statisztikák szerint ez a modell aratta a legnagyobb sikert az almás tábor tagjai között. Az ár kérdése, azonban mindig is lényeges részét alkotta az Apple körül forgó témáknak. Vajon mi az a tolerálható összeg, ami még belefér? A SE igazi arany középút, valódi arany alma. Ár/érték arányban kimagaslóan jó feltételeket kínál. Ha számodra vonzó a kis méret, ha nem szeretnél hatalmas telefonnal szaladgálni, akkor a lehető legjobb helyen jársz.

A Special Edition tényleg speciális, és egyedülálló. Mindent megkaphatsz, amitől olyan ellenállhatatlan az Apple, viszont a pénztárcád teljes tartalmának feláldozására nem lesz szükséged. Tárhely tekintetében is megannyi variáció közül válogathatsz. Ha zenék, filmek és képek nélkül neked nem élet a mobilos élet, akkor a 128 gigás variáció a te választásod. Ha beéred kevesebbel is, akkor a 32 gigás verzió is jó szolgálatot tehet. Apple iPhone SE: kicsi a bors, de erős! A kiváló fizikai paraméterekkel megáldott eszköz a belső értékeit tekintve valóban a 6S-re üt. A külsejében múltidéző modell tökéletes döntés, ha számodra a kompakt kivitel az elsődleges. Gyorsaságának köszönhetően villámgyorsan felismeri az ujjlenyomatod, és pillanatok alatt a web hullámain találhatod magad, ahol a szabad szörfölés élménye vár. A színek varázslatos kombinációi garantálják, hogy könnyedén rátalálhatsz a stílusodhoz illő készülékre. Rose arany, vagy éppen ezüst a hozzád illő? Kínálatunkban kedvező anyagi feltételek mellett haraphatsz bele az Apple kínálta speciális arany almába.