Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Honor széria

A Honor mobil kiütéssel győzi le a konkurens termékeket, ha az ár/érték arány kerül az előtérbe. Hihetetlen, de a gyártó minden egyes szériájában újat, innovatívat, meglepőt tudott és tud alkotni úgy, hogy az árak nem szállnak el a csillagos ég érintésével. Pedig bőven emelhetné a tétet a vállalat, ugyanis a paraméterek lenyűgözőek. A legújabb csúcsmodellekre épp ugyanúgy igazak a fenti állítások, mint a régebbinek tekinthető verziókra. A hatos sorozattal például egyáltalán nem járhatnál rosszul, annak ellenére, hogy idő tekintetében egy elavultabb típusról van szó. Hiába, nagyon úgy tűnik, hogy a Honor halhatatlan jellemvonásokkal megáldott eszközöket kíván alkotni. A rajongótábora folyamatosan gyarapszik, ami egyáltalán nem váratlan fejlemény. Kevés gyártóról mondható el, hogy annyira versenyképes termékeket készítene, mint amennyire a Honor teremtette készülékek azok. A fémváz, az ujjlenyomat olvasó már a hetes számozású típus óta megtalálható, vagyis a vállalat nemcsak nyomon követi, hanem meg is valósítja a legújabb innovációkat. Ezzel egyébként jócskán feladja a leckét a konkurens vállalatoknak.

A Huawei önálló brandjeként piacra dobott mobil már a hatos kivitelében óriási sikert aratott. Olyan csúcsmobillal gazdagodott általa a telefonos világ, mely mindössze százezer forintért cserébe landolhatott az érdeklődők zsebében. Ez döbbenetesen alacsony ár, különösen az érte kínált érték tudatában. A Honor mobil állja a fogadást! A Huawei szárnyai alatt életre kelő márkának azért jócskán meg kellett küzdenie az elismertségért. Ugyanis hiába robbantottak nagyot a tökéletes eredményhez óriási elvárás társult. Milyen lesz a következő széria? Vajon a magasra pakolt léc átugorható? A bizonytalanságra okot adó kérdések, azonban hamar elhalkultak, ugyanis a Honor folyamatosan képes fokozni azt, ami már ezerszer tűnt fokozhatatlannak. A multifunkciós, nagyon is mutatós készülék bármilyen helyzetben megállja a helyét. A kilences csúcskategória már tényleg a legek határát súrolja, és nem lehet tudni, hogy hol van a az “állj”. Mindenesetre, ha olyan telefont keresel, ami csúcs az okos kütyük között, és ami megfizethető alternatíva, akkor a Honor mobillal nem nyúlhatsz mellé!