Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Caterpillar mobiltelefon választékunk

Caterpillar mobiltelefon, az iparosok kedvence

Bizony vannak olyan munkakörök, ahova nem érdemes a legtöbb hagyományos modern okostelefont magunkkal vinni, hiszen nem fogják sokáig húzni. Az ipari munkakörök, építőipar mind ilyen, hiszen itt egy olyan készülékre van szükség, amely kibírja az esetleges eséseket, ütődéseket és jól használható bármilyen munkakörben. A Caterpillar mobiltelefonok tulajdonképpen pontosan ezért jöttek létre. A Caterpillar cég eleve ipari munkagépeket és termékeket gyárt, és pár éve rájött, hogy a dolgozóknak szükségük van egy olyan mobiltelefonra, amely jól bírja a strapát.

A legtöbb mobil gyártó az esztétikumra, a mindennapos használhatóságra fekteti a hangsúlyt, ami természetesen nem baj, sőt, nagyon is fontos. Ezzel szemben a Caterpillar telefonok kifejezetten azokat célozzák meg, akiknek fontos ugyan, hogy egy jól használható mobiljuk legyen, ugyanakkor nem szeretnék, ha állandóan arra kellene figyelniük, hogy nem esik-e vajon kár a méregdrága telefonban.

Amikor megjelent az S30, majd a későbbi modellek, akkor változott a helyzet a mobilok frontján, hiszen a CAT olyan készüléket alkotott, amely verseng a modern csúcstelefonokkal és már nem csak egy bombabiztos munkás telefonnak számít, hanem a hétköznapokban is remek hasznát lehet venni. Az S60 előlapja természetesen Corning Gorilla Glass 4, és a ház is ugyanolyan jól ellenáll a külső behatásoknak, mint az eddigi modellek.

A telefont úgy alakították ki, hogy bírja a strapát: a por garantáltan nem jut be a készülék házába, és az sem gond, ha leejtjük, ráadásul vízálló is a modern IP68-as szabványnak köszönhetően. A Caterpillar mobiltelefonok mindig is arról voltak híresek, hogy konkrétan erőfeszítés kell, ha jelentősebb kárt szeretnénk bennük tenni. Pont a legtöbb modern okostelefon ellentéte, hiszen ezeknél sokszor egy kisebb esés után is búcsút mondhatunk a kijelzőnek, melynek cseréje a prémium készülékek esetén akár 100.000 forintra is rúghat.

De nem a Caterpillar mobiltelefonoknál, hiszen ezek kifejezetten a strapára lettek tervezve! Az S60 egyébként, mint említettük már versen a csúcstelefonokkal is, hiszen komoly hardverbeli fejlesztéseket kapott erőforrások terén. A Snapdragon 617-es processzort egy Adreno 405-ös GPU, valamint 3 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhely támogatja, így nincs olyan alkalmazás, amely ne futna el ezen a CAT telefonon, és zenéinket, filmeket, képeket is bőven van hova pakolni!

Válaszd te is a Caterpillar mobiltelefont, ha egy strapabíró, modern okostelefont keresel munkához vagy hétköznapi felhasználásra!