Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Praktikus dual sim okostelefonok számos gyártótól elérhető áron

Olyan korban élünk, ahol sokaknak szükségük van egy megbízható telefonra a munkához és otthoni felhasználásra egyaránt. Azonban nem érdemes manapság ehhez már két külön telefont venni, sokkal érdemesebb beruházni egy minőségi dual sim-es készülékbe, amely által 2 külön telefonszámot tarthatunk aktívan a nap minden percében, így egy ideális készülékünk lesz a munkára és otthoni felhasználásra is. 

A dual sim okostelefonok előnyeit rengeteg vásárló és gyártó cég is felismerte és éppen ezért rengeteg modern prémium okostelefon már eleve dual sim-es kiszerelésben érkezik. A fő előnye az ilyen mobiloknak, hogy két külön sim kártya slot található bennük, melyekbe külön kártyát helyezve Ön is 2 külön telefonszámmal rendelkezhet. Ez azt jelenti, hogy céges kapcsolatainak az egyiket, személyes és családi kapcsolatainak a másikat adhatja meg, így minden a helyére kerül. Gondoljon csak bele!

Elegendő egyetlen készüléket magánál hordani, akkor is, ha van egy privát és céges telefonszám is. További érdekesség, hogy a modern készülékeknél A két sim kártya már külön-külön ki- és bekapcsolható, ami azt jelenti, hogy este a céges számot igény szerint ki lehet kapcsolni a zavartalan pihenés érdekében.

Régebben főleg csak az alacsony kategóriás készülékek voltak elérhetők dual sim-es kivitelben, mára azonban a prémium készülékek gyártói is felismerték a dual sim okostelefonokban rejlő lehetőségeket és olyan okostelefonok érhetők el praktikus dual sim-es kivitelben, mint például a Honor 8, a Huawei P8 és P9 széria, valamint a Caterpillar S60. Ezek az okostelefonok tudásban, teljesítményben és minőségben is azt nyújtják, amire a mai embernek szüksége van a hétköznapokban.

Ha munkájából adódóan Ön is sokat beszélget nap közben üzlet kapcsolataival, akkor mindenképp érdemes egy dual sim okostelefon mellett dönteni, hiszen hatékonyan elkülönítheti a munkát és a személyes kapcsolatokat. Webáruházunkban Ön is több tucat dual sim-es készülék közül válogathat. Választhat olcsóbb, költséghatékonyabb modellt vagy drágább prémium modellt is! Garantált, hogy megtalálja, amit keres.

Tartalomhoz tartozó címkék: dual SIM okostelefon okostelefon