Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

S, A, J és Xcover szériás Samsung kártyafüggetlen telefonok kiváló áron!

A Samsung céget bizonyára senkinek sem kell bemutatni, ha az okostelefonokról van szó. A vállalat az elsők között volt, akik bekapcsolódtak az okostelefonok gyártásába és máig hatalmas sikert élveznek a vásárlók körében, köszönhetően minőségi és megbízható készülékeiknek. 

A Samsung S széria máig az egyik legmodernebb okostelefon szériának számít, de természetesen megtalálhatjuk a valamivel alacsonyabb kategóriás A, J és Xcover szériákat is a termékpalettán, melyek azoknak készültek, akik nem annyira vonzódnak a prémium készülékekhez. A Samsung kártyafüggetlen telefonok remek választásnak bizonyulnak a hétköznapokra és céges telefonnak is, hiszen remek erőforrásokkal rendelkeznek és nincsenek szolgáltatóra korlátozva, valamint külföldön is használhatók.

Ha olcsóbb modelleket keres, akkor a Samsung A3 vagy az A5, valamint a J5 és a J7 remek kezdés, hiszen ezek biztosítják az összes modern funkciót, amire a felhasználónak szüksége van. Cserébe nem a legizmosabb telefonok erőforrások terén, azonban megállják a helyüket a mindennapokban! Aki azonban a prémium Samsung kártyafüggetlen telefonok iránt érdeklődik, annak az S széria termékei között érdemes böngésznie, hiszen nemrég jelent meg az S8, valamint az S8+, de még az S7 Edge is igen népszerű, ha valaki az előző széria termékei iránt vonzódik.

Az S8 jelenleg a Samsung okostelefonjainak csúcsa. Kártyafüggetlenül vásárolva Ön is olyan készülékhez jut hozzá, amelyet bármely szolgáltatóval használhat, Full HD kijelzőn nézheti a tartalmat és az összes modern alkalmazást probléma nélkül futtathatja. Az S8 kijelzője HDR10 támogatottsággal is bír, tehát a színkezelés, a megjelenítés rendkívül élethű és élénk, valamint színhű, tehát egy-egy kép vagy videós tartalom során olyan, mintha tényleg ott lennénk, ahol a videó/kép készült.

Az írisz szkenner és az IP68-as víz- és porállósági szabványt megemlítve a telefon izmosságáról a csúcsminőségű Exynos 8895 rendszerchippel rendelkező processzor gondoskodik, amely minden modern alkalmazással és a multitasking-al is probléma nélkül megbirkózik. Válassza Ön is Samsung kártyafüggetlen telefonjainkat még ma!