Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Segway Ninebot Kickscooter Zing E8 gyerek roller kék

Segway Ninebot Kickscooter Zing E8 gyerek roller kék

Cikkszám: segway-ninebot-zing-e8-kek
Gyártó: Segway
Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0

A ZING E8, a fiatalok számára tervezett eKickScooter

Leírás

A legjobbat a gyerekeknek tartogattuk: a e Ninebot eKickScooter ZING E8 Powered by Segway.
Vidám és élénk színek kívül, biztonság és magas minőség belül. Új, izgalmas kalandok várnak!

Válaszd azt a vezetési módot, amelyik a legjobban illik hozzád

  • Biztonságos üzemmód, a lassú kezdéshez
  • Maximális 10km/óra sebességgel, A biztonságos üzemmód kiváló kezdőknek vagy kisebb gyerekek számára. A sebesség a gázkar enyhe nyomássával növelhető.
  • Cruise üzemmód , lökd el magad és már mehetsz is!
  • A tápellátásnak köszönhetően csak el kell lökndöd magad és felgyorsulhatsz akár 14 km/óra sebességre.
  • Turbo üzemmód, a végtelenbe és tovább!
  • A kalandvágyó gyerekek számára: a Turbo üzemmódban kb 14km/órára gyorsulhatnak, a gázkar megnyomásával.
  •  

3 biztonsági fék rendszer

A Ninebot eKickScooter ZING E8 egy kiválóan teljesítpő kézifékrendszerrel van felszerelve, mely EBS energia-visszanyerő fék funkcióval is ellátott. Továbbá a hátsó sárvédő is fékrendszerrel van ellátva. Tripla fékrendszer - extra óvatosság.

Kézifék - visszatápláló fékrendszer - Hátsó sárvédő fék

Repülőgépipari minőségű alumínum ötvözet

A roller teste repülőgépipari minőségű alumínumötvözetből készült, ami kiemelkedően tartóssá teszi a terméket. Továbbá az eKickScooter IPX4 vízállósági fokozattal is rendelkezik.

40 mm első kerék rezgéscsillapítás

A kényelmes vezetési élmény érdekében az eKickScooter ZING E8 egy 4mm első kerék lengéscsillapítóval van felszerelve. Ennek köszönhetően az út egyenetlenségei jelentősen kevésbé érezhetőek. A nagy rugalmasságú, tömör kerekekkel sima és szórakoztató útra számíthatsz.

Integrált akkumulátor kialakítás

Az akkumulátor új kialakítással és működéssel érhető el. Egységesíti a lítium-ion elemeket, a vezérlést, és a BMS intelligens akkumulátor kezelő rendszert. A kialakítás kompakt, mégis a eKickScooter 10 km-t képes menni, ami kb. 40 perc tiszta szórakozást jelent.

Nagy rugalmasságú, tömör gumi kerék

Az új nagy rugalmasságú, tömör gumi kerekek kopásállóak, és nincs szükség arra, hogy újra legyenek fújva. A gumiabroncs futófelületét a jobb tapadás és csúszásgátló teljesítmény érdekében átalakították.

Alacsony lábrész kialakítás

Az eKickScooter mindössze 10 cm-rel van a talaj felett, így a tömegközéppontja is alacsonyan marad, ami lehetővé teszi, hogy a gyerekek stabilan hajtsák és könnyen irányítsák.

Thermo Plastic Rubber kényelmes fogantyú

A fogantyúk TPR anyagból készültek, melynek fogása kényelmes és kiváló csúsásgátló tapadást biztosít. Tovább a TPR foganytúk karbantartása egyszerű, könnyű őket tisztán tartani.

Fokozatos gyorsulás, a hüvelykujj egyetlen nyomásával a gázkaron

A hüvelykujjnál található gázkar ellenállása és érzkénysége függ a használt vezetési üzemmódtól. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyszerűen kontrollálja a sebességet és így a gyerekek maximálisan élvezhetik a "vezetés" élményét.

Egyszerűen váltani, egy gomnyomással

A bekapcsológomot egyben a három üzemmód (turbó, cruise, biztonságos*) közti váltásra is használhatod. Indulást követően csak egyszerűen nyomd meg a gombot az üzemmódok közti váltáshoz.

*A biztonságos üzemmódban a sebesség korlátozva van maximum 10km/órában, így a kezdők is biztonságosan elsajátíthatják a vezetés alapjait.

Vezess biztonságosan a 3M fényvisszaverő matricákkal.

A 3M fényvisszaverő matrica a lökhárítón található. A széles szögből beérkező fényt erősen veri vissza, jól tapad, ezzel a minél nagyobb szintű biztonságot szolgálja.

Kéz nélkül könnyen összecsukható, gyors és kompakt

A vékony test mindössze 3,3 cm vastag és az eKickscooter súlya is csak 7.9 kg, így könnyen vihető kézben is. A ZING E8 könnyen összecsukható köszönhetően kéz használatát pedálnak, így elrakhatod a tokjába és és mehetsz ia következő uticélod felé.

* Felhívjuk figyelmét, hogy ez a termék nem engedélyezett közutakon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.