Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Snuza Hero hordozható légzésfigyelő

Snuza Hero hordozható légzésfigyelő

29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron!
Cikkszám: snuza-hero
Gyártó: SNUZA
Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 100
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2021. 10. 27.
  • Alkalmas koraszülött babák megfigyelésére
  • Érzékeli gyermeke finom hasi légzőmozgásait
  • Riaszt, ha nem érzékeli a mozgást

Paraméterek

Légzésfigyelő típusa Pelenkára csíptethető érzékelős
Riasztás módja Fénnyel, hanggal, rezgéssel
Működtetése Elemmel
Kijelző Elemgyengeség kijelzés
Elemet tartalmaz Igen

Leírás

 Snuza HeroMD egy pelenkára csiptethető készülék, mely figyelemmel kíséri babád légzését.

A Snuza Hero MD érzékeli a legcsekélyebb levegővételt is és riaszt, ha a légzés gyenge, illetve ritkább, mint 8 levegővétel/perc.

Ha a Snuza Hero MD 18 mp-en keresztül nem érzékel légzőmozgást, rezegni kezd, hogy felébressze a babát és  beinduljon a légzés.

A rezgés általában elég ahhoz, hogy a baba felébredjen. Ilyenkor a Snuza Hero MD visszaáll megfigyelő módba(alaphelyzetbe). Ha egy alvási ciklus alatt 3 sikeres ébresztés történik, készüléke erről figyelmeztető jelzést ad. Ha további 5 mp sincs légzőmozgás, egy éles hangriasztás hallatszik. A Snuza Hero MD képes  érzékelni környezetéből érkező összes mozgást, jelen esetben zavaró hatást, ezért nem ajánlatos használni a babával való együttalváskor, illetve akkor, ha a baba babakocsiban vagy autósülésben alszik.

 

Nem orvostechnikai eszköz!

A készülék folyamatosan figyeli és érzékeli a gyermek mozgását és légzését. A baba légzésének és apró mozgásainak megszűnését érzékeli, azonban a kialakult vészhelyzetbe nem tud beavatkozni. Egészséges csecsemők mozgásának ellenőrzésére szolgál, és nem helyettesíti a szülői felügyeletet.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.