Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Szakszerű iPhone kijelzőcsere

Az érintőképernyős telefonok világában még a legjobbakkal is megesik, hogy leejtik a telefonjukat, s mivel még várnunk kell az öngyógyító üveggel ellátott készülékekre, emiatt a legtöbb esetben kijelzőcserére van szükség ahhoz, hogy a telefon újra megfelelően tudjon üzemelni. 

Természetesen a kijelző nemcsak leejtéskor tud berepedni vagy eltörni, de például ha kisgyerek játszik vele, s valamiért jó ötletnek tartja egy fém tárggyal telekarcolni a készüléket, az bizony nem fogja már ugyanazt a felhasználói élményt nyújtani, emiatt ebben az esetben is szükség lehet iPhone kijelzőcserére.

S nem egyszer láttunk már olyan készülékeket is, melyek a nem megfelelő tárolás miatt karcolódtak meg, így ha el szeretnél kerülni egy iPhone kijelzőcserét, mindig puha tokban tárold, ha a táskádba teszed a mobilod, hogy a kulcsod, tollaid és egyéb fém tárgyak ne tudjanak kárt tenni a kijelző épségében. Az iPhone kijelzőcsere egy igen gyors folyamat, hiszen amint beérkezik a telefon, egyből nekiállunk a javítási folyamatnak, s ezután átadjuk a futárszolgálatnak, mely abban az időpontban szállítja ki a készüléket, amikor Neked megfelel. Így nem kell kapkodnod, idegeskedned, illetve kétségbeesned, ha megrepedt vagy betört a képernyőd, hiszen szervizünkben gyorsan és precízen végezzük el ezeket a javítási feladatokat, hogy Te minél hamarabb tudd újra használni kedvenc Apple kütyüdet.  

Míg néhány évvel ezelőtt az iPhone kijelzőcsere árak igen magasak voltak, addig ma már sokkal megfizethetőbb áron lehet új kijelzőt kapni ezekre a telefonokra is, hiszen itthon is rengeteg ember használja az Apple gyártású mobilokat a mindennapjaikban, így már könnyebb lett beszerezni a tartozékokat is. Nálunk így lehetőség van iPhone kijelzőcserére, mely során a régi, berepedt vagy széttört kijelzőt kicseréljük egy újra, mely tökéletesen kompatibilis az adott készülék méreteivel. Ezáltal néhány nap alatt szinte új állapotú lesz a készülék, emiatt újra lehet élvezni az iPhone képernyő gyönyörű színeit és magas felbontását.