x
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Termékek Menü
+36703136695

Ügyfélszolgálat

  • Ingyenes kiszállítás
  • Telefonos ügyfélszolgálat
  • Gyártói garancia
  • Megbízható bolt

Flip-Flop tokok

Rendezés:

Annak jelentőségét talán senkinek sem kell bemutatnunk, hogy milyen jótékony hatása van egy telefon élettartamára nézve egy strapabíró toknak, hiszen az üveg elő- és vagy hátlapok korszakában élve mind a fólia, mind pedig az egyéb, komolyabb védelem elengedhetetlen, ha nem szeretné az ember összetörten végezni a telefonjával… Jelen bejegyzésünkben azonban a flip-flop tokok kapják a főszerepet! Mi is az a flip-flop tok? Mondhatni, hasonló, mint az Always éjszakai termékcsaládja, mely minden oldalról védi a kívánt értéket. Hiszen valóban erről van szó: a flip-flop tokok nem csupán a hátlapnak kínálnak biztos védelmet, hanem az előlapra is ráborul, vagy a kényelmes felhasználási lehetőségek közepette akár támaszként is szolgálhatnak, hogy a mobil tartás nélkül is a kívánt pozícióban maradhasson. Amennyiben nem szeretnél “faltól-falig” érő tokot, mely a teljes bezártság érzését adhatja okostelefonodnak, ne habozz, válassz a feles megoldásként szolgáló flip-flopok közül, ahol az előlapi oldalon egy plexi védi a sérüléstől a készüléket, azonban ugyanúgy körbezárja a készüléket (akár oldalról, akár felülről, akár alulról záródó mágnessel).

Nézz körbe a szín, alapanyag és méret alapján is rendezhető, márkákra bontott webáruházunkban, mely a 2017-es évben kiérdemelte az Ország Boltja elismerő kinevezést mind a népszerűség, mind pedig a minőség kategóriában! Választás előtt azonban, mielőtt a kosárba tételtől a fizetésig továbblépsz, mindenképp ellenőrizd, hogy a kiválasztott ok valóban kompatibilis-e a készülékeddel, hiszen nem mindegy, mire húzod rá a flip-flop tokot (és hogy egyáltalán rá tudod-e húzni)! Amennyiben fóliára van szükséged, keresd webáruházunk kiegészítő termékei közt a széleskörű kínálatunkat, mely mind a műanyag, mind pedig az üvegfóliára kiterjedő részletességgel igyekszik kielégíteni minden vásárlói igényt. Válts maximális védelemre a Prémium Mobillal, mert mind Te, mind a telefonod megérdemlitek!