Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Telefon webáruház - válassz prémium mobilt a Prémium Mobilostól!

Ha úgy érzed, a telefonod egyenesen a kőkorszakba való, nem pedig a mindennapi használatra a kezedbe, ne habozz tovább, légy prémium mobiltulaj, és nézz körbe a webáruházunkban, ahol ha telefont rendelsz, mi megajándékozunk egy átlátszó szilikon tokkal a jó kezdéshez! 

Kell ennél több érv mellettünk? Ha nemleges a válasz, irány a termékkínálathoz, ha pedig még kell egy kis plusz (mint az Apple termékeknél példának okáért), maradj pár sor erejéig velünk a készülékválasztás előtt! Mondhatni, nincs olyan készülék, mi szemnek vagy akár csak szájnak ingere lehetne, s a Mi polcainkon ne volna megtalálható, így Neked csupán az a dolgod, hogy kitaláld, mi álmaid márkája és típusa, mi pedig már szállítjuk is Neked - minimum 70 ezer Forintos megrendelés esetén ráadásként ingyenesen! 

Amennyiben még nem rendelkezel álmaidban kedvenc telefonnal, akkor a következőt érdemes átmeditálni: operációs rendszer tekintetében maradsz az Android területén, vagy helyette inkább az “Almás” telefonok iOS rendszerét próbálnád ki (ha eddig még nem tetted volna), valamint az árak tekintetében mi az a lélektani és valóságos határ, ameddig ér a takaród. Egy biztos, nálunk minden egyes készüléknél jól feltüntetve látod az alap paramétereket, amit érdemes összevetni vásárlás előtt. Értsd alatta: RAM és ROM mérete, bővíthető -e az alapjáraton kiválasztott készülék térhelye (az alap változó 8/16/32/64/128/256 GB-ig), a kijelző mérete, felbontása, az előlapi s hátlapi kamera által lőtt képek pixel mérete, valamint az akkumulátor erőssége.

Ha van preferált beállításod, a szűrőknél állítsd be, s garantáltan meglesz az új telefonod! Legnépszerűbb termékeink közt szerepelnek az Apple készülékek, a Samsung valamint a Huawei okostelefonok, azonban a strapabíró Caterpillar telefonokért sem kell a szomszédos telefon webáruházba menni, hiszen az LG és Xiaomi kategória mellett mindegyik csak arra vár, hogy kosárba rakd Te is őket! Böngéssz, válassz, rendelj, és a Prémium Mobil áruház már küldi is!