Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Xiaomi

A Xiaomi okostelefon menetelése döbbenetesen eredményes és sikeres. A vállalat 2011-ben debütált első mobiljával. Az okosház technológia kifejlesztője jó lóra tett, hiszen a piac kifejezetten pozitívan reagált a próbálkozásra. Olyannyira, hogy a cég 2014-ben, vagyis alig három évvel az első telefon megjelenése után a világ harmadik legkeresettebb mobilgyártójává avanzsált a Samsung és az Apple után, maga mögé utasítva a Lenovot és az LG-t. Ezek bizony beszédes adatok, és jól mutatják, hogy mennyire népszerűek a vállalat szárnyai alól kikerülő kütyük. A Xiaomi első terméke - ezen a területen - az Android alapú operációs rendszere volt, mely a MIUI nevet viseli. A sikert garantálta, hogy a terméket egy online létrehozott közösség hathatós közbenjárásával fejlesztették ki. Eleinte “csak” a távol-keleten váltak rajongottá a termékek, de a cég a tengeren túlra és Európába is elért. Mára már az egyik legkedveltebb mobilgyártóvá avanzsált, ami a sok tízmilliós eladási számokból is kiválóan látszik.

Érdekes tény, hogy a Xiaomi nem alkalmaz hagyományos reklámstratégiát, s talán ez a nem mindennapi húzás biztosítja a megszokottól eltérő, heves és markáns sikerét. A vállalat ugyanis a közösségi hálózatra helyezi a hangsúlyt. A vásárlói visszajelzéseknek főszerepük van. Olyannyira, hogy a cég hajlandó napokon belül komoly módosításokat végezni mind szoftveresen, mind hardveresen, ha a beérkező visszacsatolások ezt a lépést sürgetik. Boltok, üzletek helyett az internetes kereskedelemben szerezhetőek be a készülékek. A vállalat kiváló ár/érték aránnyal dolgozik, s annak fényében, hogy milyen komoly tudással büszkélkednek az eszközei, ez bizony óriási pozitívum. Érintsd meg a Xiaomi okostelefon világát! A kínálatunkban megtalálhatod azokat a zászlóshajókat, melyek hűen bizonyítják a vállalat eredményességét és sikeres üzletpolitikáját. Ha olyan mobil után kutatsz, mely lenyűgöző hardveres, gyors szoftveres háttérrel rendelkezik, ha nem szeretnéd feláldozni a félretett pénzedet beszerzésed nyomán, akkor a legjobb helyen jársz. A Xiaomi nem okozhat csalódást! Ráadásul a vállalat esetében tényleg szó szerint értheted, hogy a te véleményed is számít!