Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Változatos kártyafüggetlen telefonok olcsón

A legtöbben már akár évtizedek óta ugyanannál a mobiltelefon szolgáltatónál vannak, mert régebben a kártyafüggetlen telefonok sokkal drágábbak voltak, mint amilyen áron a különféle kommunikációs technológiával foglalkozó vállalatok kínálták őket. 

Így gyakran bajban vannak azok, akik szolgáltatót szeretnének váltani, de a készülékük nem kártyafüggetlen, emiatt el kell búcsúzniuk kedvenc okostelefonuktól, ha másik díjcsomagot szeretnének választani egy új cégnél. Szerencsére ma már megváltoztak a piaci viszonyok, így egyre több helyen lehet már kapni megfizethető áron kártyafüggetlen telefonokat, hiszen a szolgáltatók közt is egyre nagyobb a verseny az ügyfelekért, így nem meglepő, ha mára egyesek már szinte sportot űznek abból, hogy az év bizonyos időszakaiban épp melyik szolgáltató akcióit használják ki.

S mivel a legtöbben nem szeretnek egy cégnél maradni, mert a piacon folyamatosan jelennek meg a kedvezőbbnél kedvezőbb konstrukciók, így egyre nagyobb lett a kereslet a kártyafüggetlen telefonokra is. Ezért fontosnak tartjuk Prémium Mobil webáruházunkban azt, hogy a lehető legtöbb féle típusú készülék legyen elérhető kártyafüggetlen formában, hogy ne kelljen olyan szolgáltatók ajánlataihoz kötődnie annak, aki nem feltétlenül szeret huzamosabb ideig maradni egy telekommunikációs vállalatnál.

S mivel egyre többet használják az emberek ugyanazt a készüléket a dual-SIM kártyáknak köszönhetően egyéni és céges telefonok lebonyolítására is, így nekik ez egy óriási segítség abban, hogy ne kelljen két telefont vinni magukkal mindenhová, hogy fogadni tudják a személyes és céges hívásaikat is. S azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a legtöbb mobil szolgáltató nem szívesen keresi fel azokat a régi ügyfeleiket, akik a régen kötött szerződések miatt ma már akár kétszer annyit is fizetnek ugyanazért vagy még kevesebb szolgáltatásért, mint aki most köt új szerződést, így a kártyafüggetlen telefonok azoknak is jó választás, akik nem szeretnének többet ilyen helyzetbe kerülni, hanem akkor váltani, amikor épp kedvük van úgy, hogy a készüléküket megtarthatják.