Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találja.

Xiaomi okostelefonok olcsón, széles választékban

A Xiaomi okostelefonok sok éve az olcsóság jelképei a piacon, és a hazaiak körében is igen népszerűnek számítanak ezek a kínai készülékek. 

A Xiaomi talán legnépszerűbb modelljei közé tartozik a rendkívül költséghatékony Redmi, mely már 7. típusát ünnepli. A Redmi 7 számos kiszerelésben kapható weboldalunkon, és remek társ a hétköznapokra, ha olcsó, költséghatékony és megbízható okostelefont keresel. Előszeretettel ajánljuk a Xiaomi okostelefonokat mindenkinek, aki 2019-ben szerette az Android operációs rendszert, a praktikus készülékeket és a minimalisztikus dizájnt.

A Redmik pontosan azt kínálják, amire manapság egy telefonban szükség lehet. Olcsó ár, semmi csicsa, csak az esszencia. A legújabb Samsung Galaxy készülékek sokakat lázba hoznak, de mi a helyzet, ha csak internetezésre és telefonálásra keresünk egy mobilt? A drága készülékben sokszor az új technológiákat és a feleslegesen erős hardvert kell megfizetni. A Xiaomi telefonok között a Redmi és a Mix széria kifejezetten azoknak készült, akik egyszerű és olcsó telefonokra vágynak.

De akkor a Xiaomi okostelefonok között csak olcsó készülékek vannak? Természetesen a Xiaomi is gyárt prémium telefonokat. Ilyen például az MI Note 10, mely hasonló specifikációkkal rendelkezik a Huawei P30-hoz. Az igazság az, hogy a Xiaomi árban mindig is verhetetlen marad, mindehhez pedig hozzá jön az is, hogy már sok éve dualsim-es kivitelben lehet megvásárolni a gyártó készülékeit. Igen hasznos addíció, és sok más cég is csak később vette fel ezt a fonalat. Ismerd meg Xiaomi termékeinket!